Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ma cię wyjebać z butów? iv
Ma zabić skręta? Możesz to sobie nawet włożyć w dupę.
Wszystko pomiędzy to kwestia relacji ceny do efektu. Możesz walić w nos jak lubisz, ale słabo się wchłania więc będzie trzeba większej dawki na ten sam efekt.
03 maja 2021grzpsycho pisze: Będę miał za niedługo trochę tureckiego Browna z polskiego darka, podobno najlepsza helupa na rynku, ale tak to se może każdy napisać hehe. Do rzeczy - nie da się tego jakoś inaczej palić niż z folii/żarówki, np. przez jakąś fajkę czy lufkę? Druga sprawa - walenie tego na nos ma sens?
Przesmaczna .
Ale najlepsza droga podania to i.v
Palić można z wszystkiego, widziałem filmik jak papierosa nabijają.
Z meth pipe nie paliłęm , sam na początku myślałem żeby kupić ale stwierdziłem że to nie to
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.