- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
domino_jachas pisze:dostalem recepte na dorete ale koniowal niewpisal ile i w aptece chce mi dac tylko 10 tabletek da sie jakos dopisac ilosc i jak to wyglada?
dantetrip pisze:Podam wam najlepszy miks z trampkiem, dla osoby bez tolerancji będzie to 300mg tramadolu + 30mg mxe i.v. Gdy tramadol się załaduje walimy mxe, wejście przepiękne, oczy od razu jak szpilki, czułem się jak po 15mg morfiny. Tylko leżałem na ziemi, zapadając się w dywan. Mxe koniecznie i.v, najlepiej działa sort od popularnego vendora który ciągle znika, z sortem b2 już tego nie było.
domino_jachas pisze:sry nie ten temat mialem cisnienie i kupilem te 10 tab i niestety zamalo min to 500 :wall: ale mam pytanie czy jak zrobie psp to zwiekszy faze?domino_jachas pisze:dostalem recepte na dorete ale koniowal niewpisal ile i w aptece chce mi dac tylko 10 tabletek da sie jakos dopisac ilosc i jak to wyglada?
tak... na psp zajebiście się gra na trampku! Ale zapewne chodziło Ci o pst, na pewno wzajemnie się wzmocnią (lecz uważaj z dawkami, depresja oddechowa to nic fajnego)
Co do mojego ulubionego mixu, polecam Tramadol + kodeina + estazolam (w kolejności najpierw trampek, po 15/20min kodeina z estazolamem - dawki zależnie od toleracji, dla mnie 500mg trama, 300mg kody, 4mg esta
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
nie jest to co prawda euforia ale dodaje pewnosci siebie ;)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.