Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
the use of propranolol to combat body load from phenethylamines is nothing new. it was a common practice reported in the early 90's alt-drugs newsgroup from hyperreal, the classic rave website, long before erowid was around.
Macie coś z tym wspólnego ? :D
FajnieJest: masz maila.
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali
Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
Długość działania: długo. Zażyłem o 12:00 a po 20:00 jeszcze mnie trochę trzymało. Około 16:00 zapaliłem marihuane i intensywność wzrosła tak że przez jakiś czas nie ogarniałem co się dzieje.
Efekty przypominały mi meskalinę, ale z mniejszymi wizualami i może troche bardziej trzeźwym postrzeganiem rzeczywistości.
Mimo względnie małych wizuali i psychodeli w głowie, to i tak czuć było że działanie jest mocne i ciężko określić co dokładnie było tak intensywne skoro nie były to ani wizuale ani mindspace. To był taki stan psychodelicznego bycia ukamieniowanym (ang. stoned).
2C-EF które ostatnio brałem było troche podobne, z tym że 2C-EF wjeżdżało mi na serce, a TMA-2 na żołądek
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.