Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 351 / 0
Z TMA nigdy za grubo ;)
  • 408 / 3 / 0
Psychicznie raczej tak (z tego co wyczytałem), a fizycznie ?
Uwaga! Użytkownik FrozenSynapse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 351 / 0
Roznie to bywa, ale bl przy TMA nie jest tak mocny jak przy 2cx. Bierz to tma2, nie boj sie, bedzie fajnie, tylko ten propanolol w czas odstaw.
  • 408 / 3 / 0
Znalazłem w sieci coś takiego:
the use of propranolol to combat body load from phenethylamines is nothing new. it was a common practice reported in the early 90's alt-drugs newsgroup from hyperreal, the classic rave website, long before erowid was around.
https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... ts&t=26785

Macie coś z tym wspólnego ? :D

FajnieJest: masz maila.
Uwaga! Użytkownik FrozenSynapse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Re: TMA-2
Nieprzeczytany post autor: arturwasyl »
:cool: jakie sa prawdziwe korzyści zużycia tma2 czy dawka 25mg pomoze mi przejść przez teorie liniowych form rozniczowych
  • 37 / / 0
mowie o aktywacji wyobraźni,podwyzszeniu poziomu konceptualnego, to przecież jedno z lepszych dzieci A.Shulgina 62-63 rok, i jak je uzyskać?
  • 139 / 24 / 0
Tylko raz miałem kontakt z TMA-2 i zachwyciła mnie sobą, choć brakowało mi w tym wszystkim większej głębi zmiany świadomości. Miałem archetypowe psychodeliczne wizje na wysokim poziomie i od tej strony byłem zachwycony. To jedna z tych podroży, która się zapamiętuje na zawsze. Nie znam dawki bo zostałem poczęstowany 2 tabletkami o nie znanej mi wadze. Sadze jednak, ze była to konkretna ilość w której zbadałem pełny potencjał TMA-2.
Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem;
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali

Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
  • 338 / 104 / 2
Zażyłem 45 mg i pojechałem na wycieczke do lasu rowerem. Bodyload był intensywny i doprowadził mnie do wielokrotnego rzygania w lesie. Trochę to trwało, ale przed peakiem puściło i nie czułem już nieprzyjemnych dolegliwości na żołądku. Niestety pojawił się za to potem ból głowy który był uciążliwy przez cały czas trwania tripa.
Długość działania: długo. Zażyłem o 12:00 a po 20:00 jeszcze mnie trochę trzymało. Około 16:00 zapaliłem marihuane i intensywność wzrosła tak że przez jakiś czas nie ogarniałem co się dzieje.
Efekty przypominały mi meskalinę, ale z mniejszymi wizualami i może troche bardziej trzeźwym postrzeganiem rzeczywistości.
Mimo względnie małych wizuali i psychodeli w głowie, to i tak czuć było że działanie jest mocne i ciężko określić co dokładnie było tak intensywne skoro nie były to ani wizuale ani mindspace. To był taki stan psychodelicznego bycia ukamieniowanym (ang. stoned).
2C-EF które ostatnio brałem było troche podobne, z tym że 2C-EF wjeżdżało mi na serce, a TMA-2 na żołądek
  • 2972 / 1602 / 35
Dawka 50mg oral dobry dzień i dobra atmosfera wokół. Trochę prospołeczne jak meskaline u mnie. Spięcie mięśni kurwa mocne ale przeszło po 30min chociaż naprawdę uciążliwe. Później troszkę mdłości ale nie dużo.. za to później hipertrzezwosc i jednocześnie kreatywność klarowność. Podobne do meskaliny ale nie identyczne. Dosyć przyjemna euforia ochota na wszystko. Dobra substancja ale ktoś słabiej doświadczony niech mniej zażyje. Jak masz dobrą czystość to należałoby zacząć od mniejszej ilości wchodzi od 20 min do 2 h w zależności od organizmu. Warto być wysłanym zjeść wcześniej ale na tyle by już było strawione. Wodę mieć z elektrolitami, jakieś batony proteinowe zaraz jak przejdzie a może działać do 12h. Z reguły koło 8 godzin działa ale jak dawka wieksza to faktycznie dłużnej. U niektórych może kuć w sercu także przemyśleć. Faktycznie kolory kontrast dynamiczny wszystko inne jakby z Alicji z krainy czarów. Jednocześnie zawsze głową myślimy. Ryzko zawsze jest jak z każdą substancją. Warto też pamiętać o tym, że czasem dana substancja może zadziałać inaczej jednego tygodnia średnio a kolejnego zgniecie jak robaka.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.