Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 371 / 9 / 0
po fenylkach mam gorszy :P ten BL jest wart tych efektów które nadejdą zaraz po nim :)
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 1290 / 7 / 0
warte ścierpienia, euforia, muza, idealnie, nie wiem ile, ale jest przecudnie, wizualnie zajebioza i ta energia
  • 579 / 129 / 0
Jaki bodyload? :)
Przy 50mg już nic nie czułem. Dużo lżej niż na 4-aco-dmt. W nocha i w pół godziny już właściwie było pozamiatane.
  • 1290 / 7 / 0
Taki, że musiałem się położyć i go przeleżeć. Wypiłem sobie go w wodzie. Ogólnie spoko, ale na kwadracie efekty były minimalne. Była noc, zajebista mgła, gdy to zobaczyłem wyszedłem na balkon i tam spędziłem resztę tripa. Na dworze byłoby lepiej, dlatego następny trip w plenerze :)
  • 418 / 1 / 0
30mg, dość dobrze chociaż dałoby się mocniej, w sumie przyjemne odczucia, na prawdę cholernie dobrze kolorowo, BD nie przyjemny ale dość krótki.
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 371 / 9 / 0
@up
wyzeruj tolerkę i wyjdź w plenerek - 30-35mg tym razem cię zachwyci ;) gwarantuje :P
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 264 / 2 / 0
Aplikacja 20mg im. wejście łagodne, bez BL ale za to spore drżenie mięśni które trwało kilkanaście minut, mocno nieprzyjemne. Trip odbywał się w domu żeby mieć wszystko pod kontrolą i przez co zapewne straciłem sporo efektów ale jeszcze nadrobię. Efekty wizualne bardzo gęste w porównaniu do 30mg oralnie to niebo a ziemia. Wystąpił spory mindfuck. Ludzie tutaj pisali o zachwycie nad życiem, euforią i takie tam, ja niestety tego nie doświadczyłem przy tej tryptaminie a przynajmniej na razie gdyż testy trwają. Trzeba będzie dziabnąć w lesie z MXE %-D
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 418 / 1 / 0
zrobiłem jak żeście pisali, 25mg po miesięcznej przerwie, peak wyrywał z butów, metntalnie trochę depresja ale taki s&s. :)
ogólnie doświadczenie bardzo na plus, tylko kurwa krótko trochę
Aa, a, kotków sześć,
  • 336 / 1 / 0
W sobotę, po raz pierwszy miałem styczność z tą substancją. W eksperymencie udział brały trzy osoby.
Mój szczurek testował 33-35mg, a dwa pozostałe ok 22mg. Wniosek: Substancja, ani trochę towarzyska, najlepiej eksperymentować w samotności, oevy, bardzo dobre przy 33mg, jednak, w głowie mentalna pustka. Mniej kolorowe wizualizacje niż po 4-ho-met, brak typowej "śmiechawy" i dobrego humoru, i tu s&s wyśmienite, podobnie jak humor. Substancja moim zdaniem zamulająca, ogłupiająca lekko - brak ciekawych rozkmin, lekko bad tripowa, jednak, łatwo ogarnąć wszystko - brak nieogaru. Body load - bardziej fenyloetyloaminowy niż tryotaminowy - znaczy się dość mocny, porównał bym do 1,8mg 25B-NBOMe. Eksperyment trwał dość krótko... Ogólnie mówiąc, wypada w moim mniemaniu bardzo słabo do mahometa czy 4-aco-dmt... Raczej już się nie skuszę...
  • 418 / 1 / 0
myślę że to kwestia osobnicza, ja. miałem na prawdę spore przemyślenia, za każdym razem
Aa, a, kotków sześć,
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób

Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.

CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.