Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 246 / 1 / 0
śpiący pisze:
Dotarła do mnie wczoraj paczka,petarda ! wypierdala z butów totalnie i przy tym jedzie po bani,po sercu,po wątrobie,po wszystkim tak ze 3x bardziej niż mefedron,takie odnoszę wrażenie,to taka meth tylko skumulowana w 2h działania,mocniej,mocniej kurwa mocniej i szybciej, cholerstwo nas pozabija %-D myślę że to co dostałem jako 4-mma naprawdę tym jest,dobre cholerstwo tylko szkodliwe dosyć mocno,na pewno dużo bardziej od mefedronu,ale warto :-)
niestety wszystko wskazuje na to, że zdanie okazało się prorocze. śpiący przerobił, według własnych zeznań, kilkaset gram ketonów, więc nie może to dziwić, ale to był jego ostatni post, więc warto mieć to na uwadze.
  • 2428 / 92 / 0
4-MMA to nie mit ! , ponoć rok temu było dostępne na rynku u Rusków ale pogrom zrobiło i znikło , ponoć nawet na czarnym rynku bardzo trudno dostać , nawet zrobienie laski Dimitriemu tutaj nie pomoże. %-D
Przydałby sie jakiś ogarnięty ćpunek ze Rosji. ^_^

Jakiś czas temu frjend z Watykanu oferował mi syntezę 4-MMA w cenie 800$/100g ale podziękowałem bo kretyn większy niż Ja :-|

btw- być może 4-MA pojawi sie za jakiś czas , bo póki co sugerowane koszty syntezy odstraszają :'(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 130 / 8
Koszty syntezy są takie jak syntezy amfetaminy, tylko chcą na was zarobić żeby mieć pewność że to się opłaca. Substancja może przecież okazać się niewypałem.
  • 397 / 3 / 0
No bez jaj, synteza grama fety ile kosztuje? Ze 3zł? Mogliby zaryzykować.
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
Przecież jakbyś napisał do kogoś o custom synthesis 1grama substancji to wątpie żeby potraktował to serio.

Pamiętam kiedyś po zakupie 4-MMA okazało się że dostałem jakieś nieaktywne gówno i sie zraziłem do dalszego szukania, aczkolwiek to zdanie
Modyfikowany Bigos pisze:
ponoć rok temu było dostępne na rynku u Rusków ale pogrom zrobiło i znikło
mnie przekonało że jednak trzeba sie ponownie rozejrzeć. Bo jeżeli coś robi pogrom wśród rosyjskich psychonautów to musi być naprawde grubo.
  • 2428 / 92 / 0
Ja już w poniedziałek tego tygodnia miałem dostać paczke z 10g 4-MMA na maluchne testowanko czy na pewno związek ten będzie klepjoncy jak skurwesyn tak jak przypuszczałem %-D ale kurwa coś paczucha spóźnia sie kilka dni i chyba to z powodu Adresu który kurwa jakis kretyn w adresie odjebał małego błenda... a ja kretyn dopiero w piontek miałem przebłysk gjeniuszu żeby kurwa zadzwonic do biura obsługi cieciów z mojom pakom :-| tyko kurwa przypomnialo mi sie o tym ze miałem zadzwonic jakos koło 1-2 rano w sobote.... kurwa :wall: Ale wpon z samego rana dzwonie do gnoji i lepiej zeby kurwy odrazu po telefonie wypierdalali prosto do mnie z 4-MMA które spełni wkoncu moje marzenie , i jeszcze drugie wieksze marzenie nareszczie sie pojawiło i mam nadzieje ze jutra ogarne i te sprawuche %-D

Informancje poniżej zawarte to tyko moje spekulancje - ućpany jak zwykle fkurwe byłem w trakcie pisania tego posta...
4-MMA jest znacznie bardziej serotoninergiczne niż Mefedron, euforia tej samej klasy co Mefedronowa - tyko to info nie jest pewne bo typek był wyruchany z serotoniny po MDMA które kilka dni wcześniej zarzucił, co ciekawe ponoć działanie ogolnie jest słabo Meth-like - czas działania peaku trwa od dwóch do dwóch i pół godziny.
Tak samo jak w przypadku 4-FMA , podanie oralne wywołuje znacznie lepsze efekty niż sniff. No i niestety ta dodatkowa grupa Metylowa zwiększyła dawkowanie do 150-200mg (Ale zagramaniczne kurwy zawsze dawkowanie zaniżajom w porównaniu do Poloczkófff więc nie ździwie sie jeśli dawkowanie u nas bedzie nawet powżej 300mg %-D
I coś mi sie zdaje że ciągi na 4-Metylmetamfetaminie bedą naprawde mało sensowne ze względu na wysokie działanie serotoninergiczne, ale moge sie mylić bo po rozmowie z typkiem takie cuś wywnioskowałem %-D

Także niech ktos kompetentny wypowie sie na ten temat :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 3 / 0
śpiący pisze:
Dotarła do mnie wczoraj paczka,petarda ! wypierdala z butów totalnie i przy tym jedzie po bani,po sercu,po wątrobie,po wszystkim tak ze 3x bardziej niż mefedron,takie odnoszę wrażenie,to taka meth tylko skumulowana w 2h działania,mocniej,mocniej kurwa mocniej i szybciej,cholerstwo nas pozabija %-D myślę że to co dostałem jako 4-mma naprawdę tym jest,dobre cholerstwo tylko szkodliwe dosyć mocno,na pewno dużo bardziej od mefedronu,ale warto :-)
To był ostatni post śpiącego. Dwa dni później zalogował się ostatni raz. Było to dwa lata temu.
Jego wcześniejsza dość intensywna aktywność wskazuje na to że, albo dostał po tym poście nagłego oświecenia i już nigdy nie wszedł na hyperreal, albo (co o zgrozo bardziej prawdopodobne) odszedł z tego świata. :scared:
Prawda jest taka, że czeka to niejednego użytkownika tego forum.
Ma ktoś jakieś informacje o tym, co się stało z śpiącym?

Głupio to pisać w tym samym poście, ale 4-MMA jednak działa a reszta miała zwyczajnie wyjebki
  • 1628 / 199 / 0
http://en.wikipedia.org/wiki/Releasing_agent

Patrząc na tą tabelkę tutaj i widząc jak inna jest zwykła amph od 4-methylaphetamine stwierdzam, że jeżeli przy mecie profil zmieni się tak samo (a przy MDA i MDMA jest prawie tak samo) to 4-methylmethamphetamine jest jednym z najsilniejszych RA znanych chemii i po prostu od jednego użycia mózg może dostać errora. Proporcje pewnie z 1:1:1 i wartościach 15-40. %-D

Taki 2x mocniej działający mefedron, ale nie do 3h jak mef tylko tak z 10h+ jak meth. 8-(

Nie dziwie się, że nie ma tego nigdzie. Nikt nie chce mieć ludzi na sumieniu. Może po prostu lepiej o tym zapomnieć...
  • 1857 / 70 / 80
Bardzo często takie suche przewidzenia i obliczenia względem nowych/przyszłych RC porównując je do starych substancji sie nie sprawdzają. Właściwie czytając początkowe strony tematów ogólnych wielu rzeczy co i rusz trafisz na przepowiednie nt. nowych wykurwnych narkotyków które po zderzeniu z rzeczywistości okazują sie nie takie znowu super.
  • 827 / 3 / 0
No i dochodzi jeszcze motyw przycinek i znikomej czystości. Tak to już w RC jest.
Miej dystans
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.