Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
śpiący pisze:Dotarła do mnie wczoraj paczka,petarda ! wypierdala z butów totalnie i przy tym jedzie po bani,po sercu,po wątrobie,po wszystkim tak ze 3x bardziej niż mefedron,takie odnoszę wrażenie,to taka meth tylko skumulowana w 2h działania,mocniej,mocniej kurwa mocniej i szybciej, cholerstwo nas pozabijamyślę że to co dostałem jako 4-mma naprawdę tym jest,dobre cholerstwo tylko szkodliwe dosyć mocno,na pewno dużo bardziej od mefedronu,ale warto :-)
Przydałby sie jakiś ogarnięty ćpunek ze Rosji. ^_^
Jakiś czas temu frjend z Watykanu oferował mi syntezę 4-MMA w cenie 800$/100g ale podziękowałem bo kretyn większy niż Ja :-|
btw- być może 4-MA pojawi sie za jakiś czas , bo póki co sugerowane koszty syntezy odstraszają :'(
Pamiętam kiedyś po zakupie 4-MMA okazało się że dostałem jakieś nieaktywne gówno i sie zraziłem do dalszego szukania, aczkolwiek to zdanie
Modyfikowany Bigos pisze:ponoć rok temu było dostępne na rynku u Rusków ale pogrom zrobiło i znikło
Informancje poniżej zawarte to tyko moje spekulancje - ućpany jak zwykle fkurwe byłem w trakcie pisania tego posta...
4-MMA jest znacznie bardziej serotoninergiczne niż Mefedron, euforia tej samej klasy co Mefedronowa - tyko to info nie jest pewne bo typek był wyruchany z serotoniny po MDMA które kilka dni wcześniej zarzucił, co ciekawe ponoć działanie ogolnie jest słabo Meth-like - czas działania peaku trwa od dwóch do dwóch i pół godziny.
Tak samo jak w przypadku 4-FMA , podanie oralne wywołuje znacznie lepsze efekty niż sniff. No i niestety ta dodatkowa grupa Metylowa zwiększyła dawkowanie do 150-200mg (Ale zagramaniczne kurwy zawsze dawkowanie zaniżajom w porównaniu do Poloczkófff więc nie ździwie sie jeśli dawkowanie u nas bedzie nawet powżej 300mg
I coś mi sie zdaje że ciągi na 4-Metylmetamfetaminie bedą naprawde mało sensowne ze względu na wysokie działanie serotoninergiczne, ale moge sie mylić bo po rozmowie z typkiem takie cuś wywnioskowałem
Także niech ktos kompetentny wypowie sie na ten temat :diabolic:
śpiący pisze:Dotarła do mnie wczoraj paczka,petarda ! wypierdala z butów totalnie i przy tym jedzie po bani,po sercu,po wątrobie,po wszystkim tak ze 3x bardziej niż mefedron,takie odnoszę wrażenie,to taka meth tylko skumulowana w 2h działania,mocniej,mocniej kurwa mocniej i szybciej,cholerstwo nas pozabijamyślę że to co dostałem jako 4-mma naprawdę tym jest,dobre cholerstwo tylko szkodliwe dosyć mocno,na pewno dużo bardziej od mefedronu,ale warto :-)
Jego wcześniejsza dość intensywna aktywność wskazuje na to że, albo dostał po tym poście nagłego oświecenia i już nigdy nie wszedł na hyperreal, albo (co o zgrozo bardziej prawdopodobne) odszedł z tego świata. :scared:
Prawda jest taka, że czeka to niejednego użytkownika tego forum.
Ma ktoś jakieś informacje o tym, co się stało z śpiącym?
Głupio to pisać w tym samym poście, ale 4-MMA jednak działa a reszta miała zwyczajnie wyjebki
Patrząc na tą tabelkę tutaj i widząc jak inna jest zwykła amph od 4-methylaphetamine stwierdzam, że jeżeli przy mecie profil zmieni się tak samo (a przy MDA i MDMA jest prawie tak samo) to 4-methylmethamphetamine jest jednym z najsilniejszych RA znanych chemii i po prostu od jednego użycia mózg może dostać errora. Proporcje pewnie z 1:1:1 i wartościach 15-40.
Taki 2x mocniej działający mefedron, ale nie do 3h jak mef tylko tak z 10h+ jak meth. 8-(
Nie dziwie się, że nie ma tego nigdzie. Nikt nie chce mieć ludzi na sumieniu. Może po prostu lepiej o tym zapomnieć...
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.