Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 605 / 156 / 0
@opalonyben O kurwa, miałem taką cobrę jak na pierwszym zdjęciu, niestety poszła w śmietnik. Jak masz podobny rozmiar, to miłych blackoutów. Ja już myślę o kolejnym dzbanie, bo blanty to jednak jeszcze gorzej orają gardziel i jebie na kwadracie szlugami.

@jezus_chytrus A co złego w siteczkach, upierdliwe? Ja często stosowałem podkład z tytoniu, a na to wsad właściwy. Wtedy komety nie marnują materiału, ale i tak woda do wymiany po kilku razach.
Miałem też cybuch ze zwężką, ale ta mała przelotka się strasznie szybko zatyka, jeszcze więcej roboty z czyszczeniem. Są też chyba takie cybany z wbudowanym szklanym sitem, ale chyba analogicznie - smoła szybko zasklepia dziurki.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 5790 / 1186 / 43
Lodowe bongo.
Te wypustki w środku są na kostki lodu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 12512 / 2427 / 0
Przez jakiś czas stosowałem taki patent, że do szklanego cybucha wkładałem metalowy, od innego bonga z sitkiem takim elastycznym z kiosku. Ale te sitka trzeba często wymieniać więc kupiłem takie sitko z rączką, którą odpiłowałem, a samo sitko pozaginałem tak, że wystarczy wrzucić i trzyma się w miarę poziomo, choć pod małym kątem, ale to nie przeszkadza. W tym są duże dziurki i wszystko lepiej śmiga.

Ja myję po każdym użyciu, bo zwyczajnie nie cierpię zapachu, którym wali bongo po zapaleniu. Musiałbym je na balkonie trzymać.
  • 194 / 28 / 0
ja w swoim obecnie mam wklad z folii amelinowej + na to sitko z puszki po piwie, calkiem dobrze sie sprawdza ale jutro ide po normalne sitka.

ktos ma jakis patent na te sitka? kupilem z 2 roznych firm to co wloze do bongo sitko to wyskakuje, probowalem docinac i bylo to samo, nie chce to siedziec sztywno.
dawka czyni truciznę
  • 12512 / 2427 / 0
Te "druciane"? One na szkle nie będą się trzymać, bo nie mają na czym - tylko na gwintowanym cybuchu. Spróbuj mojego sposobu z sitkiem "z rączką". Ja ją odpiłowałem, bo albo to nie do takiego cybucha, albo ja nie znalazłem sposobu, żeby założyć z rączką.
  • 327 / 68 / 0
[ external image ]
Wszystko legit co do pierwszych 3 (żyje w uk)
czas zwolnić
  • 233 / 99 / 0
@opalonyben skoro już kupiłeś takie bonio, to teraz zamiast kombinować i się denerwować dołóż jeszcze 50zł i dokup sobie normalną rurkę do bonga taką która w miejscu cybucha ma szlif żeński na 14.5mm(na moje oko szlif w tym bongu też ma 14,5mm) i do tego jakiś fajny cybuch który będzie Ci odpowiadał na wielkość.
What you smoking?
  • 194 / 28 / 0
narazie to detox znowu ... spalilem dzis z 1g z tego bonio i wypilem cwiartke i slabo
dawka czyni truciznę
  • 12512 / 2427 / 0
Można jeszcze kupić szklane "sitko", które na pewno nie "produkuje" żadnych syfów - coś w tym stylu (obrazek). Cena aktualnie to niecałe 3 zł więc spokojnie można na zapas zamówić kilka, choć pewnie 1 wystarczy, bo to łatwe w czyszczeniu - wystarczy wrzucić do IPA i 90% smaru zejdzie sama.
Kiedyś na szybkości w sumie to sam wpadłem na podobny pomysł, tylko zamiast szkła, zrobiłem takiego "zawijańca" w kształcie kulo podobnym z drutu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.