Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dawka 0.25mg doraźnie ma zupełnie inne efekty niż branie codziennie dawek 1mg i większych. 0.25mg przypomina wejście LSD albo bardzo małą dawkę LSD. Super się słucha muzyki, seks też jest lepszy, wycieczki piesze są fajne. Przy dużych, regularnych dawkach niestety popęd się obniża i się człowiek rozleniwia.
Przy dawkach 0.5mg to można już poczuć negatywne skutki Risperidonu, takie jak nadmierny apetyt, ospałość itp.
Ja mam doświadczenie już 15 lat, i co najmniej raz w miesiącu sobie jedną tabletkę rozkruszę dlą spotęgowania fazy. Psychiatra mi przepisuje już tak długo ale nie biore tego świństwa bo moja psychoza jest pozytywna i dobrze mi z nią.
Absolutnie odradzam brania tej trucizny codziennie i w większych dawkach chyba, że ktoś ma mocną i negatywną psychoze.
pierwsze slysze o dzialaniu rekracyjnym neuroleptykow.To sa leki na psychozy a nie do cpania.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
UJebany, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2848462/
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
2) dobrze znosi bad trip po zielsku (3 mg leku)
3) średnio-słabo zmniejsza bad trip na psychodelikach (przynajmniej jeśli chodzi o tryptaminy, włącznie z podgrupą lizergamidów), również w tym przypadku dawkowanie 3 mg. Naczytałem się na reddicie i innych bluelightach, jak to neuroleptyki atypowe niwelują fazę w razie czego w przysłowiowym mgnieniu oka - tu i teraz - ale już dwie osoby z mojego otoczenia udowodniły w ostatnim czasie, że z kwasem tak wcale nie jest. Niewątpliwie plusem ich podania jest to, że taka osoba szybciej pójdzie spać, niż gdyby musiała przejść bad tripa bez tychże leków - po pewnym czasie "zaśnie" w trakcie badtripa, tym samym skracając go. Ale nie jest to bynajmniej magiczna różdżka, która w ciągu 15-20 minut rozwiąże problem osoby na bad tripie i przywróci do normalnego stanu.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.