4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 627 / 7 / 0
zacznij od 80 w nos lub 150mg do papy. Po nosie bedziesz bardziej żywotny więc polecam nos do łóżka. Jak będzie za słabo to potem dorzucaj tak aby było dobrze. Jak często i jak dużo - nauczysz się sam. mefedron to prosta zabawka, łatwo się tego używa i sam rozkminisz jak będzie dla Ciebie najlepiej. Byleby nie przesadzić, dacie radę. :)
  • 16 / / 0
Tak zachwalacie seks po mefie, a w moim przypadku wyszla troche lipa - mianowicie mimo komfortowego miejsca i slicznej dziewczyny, wzwod byl bardzo slaby - nie nasilal sie, i nie wyobrazam sobie,zebym mogl dojsc do wytrysku, ogolnie, na drugi raz chyba wezme viagre %-D
  • 627 / 7 / 0
JohnyXX pisze:
Tak zachwalacie seks po mefie, a w moim przypadku wyszla troche lipa - mianowicie mimo komfortowego miejsca i slicznej dziewczyny, wzwod byl bardzo slaby - nie nasilal sie, i nie wyobrazam sobie,zebym mogl dojsc do wytrysku, ogolnie, na drugi raz chyba wezme viagre %-D
Daj mefolowi jeszcze szansę. U mnie za pierwszym razem też nie było rewelacji, później wręcz przeciwnie. :)
  • 834 / 11 / 0
Bzykanie się na mefedronie to jakaś pomyłka. Przypomina mi to walenie konia w psychiatryku na widok telewizora...
  • 481 / 6 / 0
Reez pisze:
Bzykanie się na mefedronie to jakaś pomyłka. Przypomina mi to walenie konia w psychiatryku na widok telewizora...
kurwa skad masz takie skojarzenia?! 8-(
  • 627 / 7 / 0
Reez pisze:
"Jeden lubi piwo drugi żyto". Są tacy co jojczą na amfetaminę w łóżku, ja wspominam swoje fetaczasy jako sekstime of my life. Przypomina? Opisz jak było %-D Tylko nie bierz tego jako atak ;)
  • 627 / 7 / 0
O*Men pisze:
Reez pisze:
kurwa skad masz takie skojarzenia?! 8-(
Wyprzedziłeś mnie z pytaniem %-D
  • 54 / 3 / 0
Ktoś Kto Nie Jest Mną twierdzi że mefedron jest bardzo sexy, tylko z tym seksem to już nie koniecznie wychodzi. Przynajmniej jeśli patrzymy na erekcję i orgazm jako składniki podstawowe seksu. Jeśli jednak nastawimy się na nowe odkrycia, wprowadzenie wymyślnych zabawek to może być na prawdę super!
  • 834 / 11 / 0
Byłem naocznym świadkiem takiego zdarzenia. Zapewniam, nic godnego uwagi. mefedron i seks kojarzy mi się z łatwymi, naćpanymi nim laskami i kolesiami, którzy za wszelką cenę chcą zapakować miękkiego siurka do tejże pochwy :D Zazwyczaj sucho tam u niej jak na pustyni :P
  • 627 / 7 / 0
Reez pisze:
Byłem naocznym świadkiem takiego zdarzenia. Zapewniam, nic godnego uwagi. Mefedron i seks kojarzy mi się z łatwymi, naćpanymi nim laskami i kolesiami, którzy za wszelką cenę chcą zapakować miękkiego siurka do tejże pochwy :D Zazwyczaj sucho tam u niej jak na pustyni :P
To współczuję widoku i negatywnych wrażeń. %-D ale z pustynią się nie zgodzę, wręcz przeciwnie ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.