Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 1037 / 10 / 0
Powyżej 25mg rzeczywiście zaczyna działać psychodelicznie...
A wcześniej to niby jak działa? :retarded:
Mnie i trip-towarzyszkę 10mg wystarczyło na dobrego tripa; nie było jakoś super-wizualnie, ale i na to nie można było narzekać. Psychicznie działało dosyć mocno.
  • 100 / 17 / 0
A wcześniej to niby jak działa? :retarded:
Chodziło mi o to, że dawki w okolicach i powyżej 25mg są bardziej wskazane dla wielbicieli fraktali, wzorków, kolorków i odrobinę mocniejszego psychodelicznego "walnięcia" niż te koło 10mg ^_^
Pozdrawiam kolegów psychonautów!
  • 428 / 4 / 0
Czy jak pół godziny temu wziąłem 2mg Etizolamu, to będę mógł jak już zejdzie wziąść 5-meo-mipt bez utraty mocy?
pamparampam
  • 1037 / 10 / 0
To zależy co rozumiesz przez "jak już zejdzie" - bo może być tak, że działania już czuć nie będziesz, a w organizmie to jeszcze będzie Ci krążyć. Ale myślę że po 5-6 godzinach nie powinno jakoś bardzo zaważyć na mocy tripa - po 8-9 już niemal na pewno nie osłabi.
  • 419 / 2 / 0
Przy paleniu freebase jakie dawki są satysfakcjonujące? Jak rozumiem, mniejsze niż oralnie?
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 303 / 7 / 0
Wczoraj sprobowalem ok 10-15mg freebase od sprawdzonego vendora. Musze powiedziec ze zpowiada sie ciekawy weekend :) Dzialanie nienachalne, z bodyloadu tylko takie drzenie ciala delikatne.Uczucie ciepelka w "srodku" oraz chec na wiecej. Oevy bardzo sympatyczne ale cevy baaardzo slabe ;( Sproboje w weekend tym razem ok 25mg zjedzone albo spale, teraz bralem w kichawe. Splyw na poczatku troszke dokuczliwy ale dzis zadnych strupow sluzowka w dobrej kondycji, nie to co po bieda-ketonach typu pentedron czy buf ktore rozkurwily mi nos na kilka tygodni :) DO tej pory bralem tylko hometa i acomt z tryptamin i to cos calkiem innego, nie ma tej psychicznej pizdy jak po 30-40mg hometa, faza nienachalna ale jestem ciekawy jak to bedzie z wiekszymi dawkami. Uwazam ze niskie dawki moga miec bardzo duzy potencjal na domowki albo jakies imprezki, oby nie bylo mindfucku :D

@Up. Podpinam sie do pytania jaka bedzie optymalna dawka na spalenie jesli 10-15mg w nos porobilo ciekawie ale to jeszcze nie to :)
  • 1037 / 10 / 0
W nos chyba działa słabiej niż oralnie - o ile dobrze pamiętam. Palić nie paliłem, ale zaczynałbym od 3x razy mniejszych ilości niż oralnie (dla takiej samej mocy działania rzecz jasna).
  • 1951 / 15 / 0
Dziwne. Erowid podaje, że przy paleniu są potrzebne wyższe dawki.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
Ja się sugeruję tym, co tu ludzie kiedyś pisali - akurat nie wgłębiałem się w temat, więc może się mylę, ale ogólnie chwalili sobie palenie, z tego co kojarzę.
  • 1037 / 10 / 0
Za późno na edita, więc post pod postem.
Zwracam honor: myliłem się, do palenia tej substancji rzeczywiście potrzebne są większe dawki niż oralnie, około dwukrotnie większe. 69p ma rację.

Haha :D A nie mówiłem? W końcu na coś mam tą gwiazdkę pod nickiem %-D - 69p
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.