Powyżej 25mg rzeczywiście zaczyna działać psychodelicznie...
Mnie i trip-towarzyszkę 10mg wystarczyło na dobrego tripa; nie było jakoś super-wizualnie, ale i na to nie można było narzekać. Psychicznie działało dosyć mocno.
A wcześniej to niby jak działa? :retarded:
@Up. Podpinam sie do pytania jaka bedzie optymalna dawka na spalenie jesli 10-15mg w nos porobilo ciekawie ale to jeszcze nie to :)
Zwracam honor: myliłem się, do palenia tej substancji rzeczywiście potrzebne są większe dawki niż oralnie, około dwukrotnie większe. 69p ma rację.
Haha :D A nie mówiłem? W końcu na coś mam tą gwiazdkę pod nickiem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).