Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
długi spacer ^_^
  • 18 / / 0
Czyli bufedron dobra dzięki za rade
  • 1041 / 4 / 0
Nie wiem co jest grane, ale ten bufedron działa na mnie zupełnie inaczej niż powinien. Zero empatii, zero stymulacji... Właśnie wręcz odwrotnie - najchętniej bym sobie po prostu leżała i nic nie robiła. Jest wtedy tak miło i przyjemnie ;]. Otaczający mnie ludzie są mi obojętni, a nawet trochę mnie irytują. O żadnym słowotoku nie mam mowy, bo mi się z ludźmi kompletnie gadać nie chce. Może się w sklepie pomylili i mi coś innego zamiast bufa dali :D. A może zbyt małych dawek próbowałam?

EDIT: A może po prostu sobie wkręciłam takie działanie bufa i teraz mam... xD
Ostatnio zmieniony 03 września 2010 przez Opia, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2775 / 39 / 0
bufedron zdecydowanie wygrywa z MDPV
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Jak sie laczy z alkoholem?
I czy jest to odpowiedni srodek na wyjscie do klubu,biorac pod uwage,ze mefedron nadawal sie do tego idealnie?
  • 481 / 6 / 0
BrightestStar pisze:
Bufedron zdecydowanie wygrywa z mdpv
Kwestia gustu, własnych upodoban i umiejetnosci stosowania bo przy MDPV samo pochłanianie kolejnych ilosci raczej szalone jest. Ale kto powiedział ze ktorakolwiek substancja ma byc uzyta sama a na nastepny dzien czy tydzien :-D mamy meczyc zjazdy na sucho lub o wodzie
Amatorka tak ma ale bardziej wynika to z braku wiedzy o zazywaniu suplementow niz wad samych substancji. Wszystko trzeba odchorowac ale nie zawsze trzeba przezywac gehenne ludzie co wy,łaczcie i nie dopuszczajcie do zjazdów. Je najlepiej przespac albo hmm .. przegonic precz kiedy spac nie chce sie ? :-p
  • 2775 / 39 / 0
Niektórzy używają stymulantów tylko raz na jakiś czas. W ściśle określonym celu nie miksując ich. Szukają czegoś co nie daje dużego zjazdu bo nie chcą wykupywać apteki, lub bez leków być w miarę funkcjonalnym na drugi dzień
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Da sie po tym jakos spać ?
  • 21 / / 0
Wczoraj miałem swój pierwszy test z bufedronem, sypałem na oko, w trzech kreskach, myśle że nie więcej niż 180mg. Czysta stymulacja typowo amfetaminowa (nie mam raczej tolerki na ketony, mefa próbowałem 3 razy w życiu w dawkach nie przekraczających 800mg przez noc, ostatni raz 3 tygodnie temu). Podkreślić należy fakt, że zdecydowanie można się po tym skupić i skoncetrować w przeciwieństwie do innych stymulantów, które probowałem (nielegale, mefedron i cukierki z duposraczy). Dzis wybieram się na impreze klubową i mam nadzieje, że w ciut większej dawce (celuje na pierwszą kreche jakies 150mg) będzie troche więcej "nieogaru" ;-). Zdecydowanie ciężej zasnąć po tym (w porównaniu do mefa - mi schodziła faza, chwile jeszcze lekki speed i normalnie zasypiam). Z bufem będzie troche ciężej.
  • 16 / / 0
Wlasnie? Przykladowo jesli wciagnie sie 3kreski po 50mg jednego wieczoru,ostatnia okolo 2w nocy,da rade zasnac okolo 5-6 jesli dojdzie do tego spora ilosc alkoholu + mj?
ODPOWIEDZ
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.