Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Birdy poki co sie ucze. Akutalnie ferie. Wiec sie moge opierdalac, o robocie jeszcze nie myslec, heh. Ale wiem jak to jest zapierdalac ( zbieralam ogorki w dojczland, haha ) i wiem ze wtedy nawet po 14 h roboty czasami ni chuja nie chce sie spac.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1169 / 16 / 0
mam problem nie moge zasnac :(
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: winowikow »
Birdy Nam Nam pisze:
to idz do pracy na 3zmiany, korona z glowy nie spadnie, albo popracuj fizycznie, po takiej tyrce nastroj jest naprawde fajny, a gadki bedac pod wplywem z pracownikami na produkcji bardzo slitasne :blush:

wiem co mowie bo nie pracowalem 2 lata nic wtedy nie robilem. mialem doly i mysli samobojcze, kontakt z ludzmi, nawet nie koniecznie super wyksztalconymi, z ludzmi symapatycznymi dobrze dziala na glowke ;)
To gdzie ty pracujesz że możesz być na bani w pracy?
  • 126 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
Moje rady które sam stosowałem i pomogły.
- Zasypianie najłatwiej przychodzi między 22-24, wcześniej możemy mieć większe problemy, później możemy być rozdrażnieni i spanikowani że jeszcze nie śpimy (co nas bardziej budzi).
- Określenie sztywnych ilości godzin snu, polecam spać przynajmniej 8, ale to różnie z każdym bywa
- Wywietrzenie dokładnie pokoju zaraz przed snem (nawet w zime, temp. wraca do normy szybko a jest świeżo)
- Wilgotna koszulka na kaloryferze. Powietrze jest mokre i łatwiej się oddycha (zima oczywiście). Ułatwia pobudki
- Dbanie o czystość łóżka i okolic, serio istotne, chyba że ktoś jest fanatykiem chaosu...
- Porada z innej parafii- zajarać jointa, ale z trudem wstaniemy rano
- Ostatnie- szanować spanie, jest niezwykle istotne i decyduje o tym jak będziemy funkcjonować w dzień...

Rzucając jaranie zastosowałem większość tych zasad
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / / 0
winowikow pisze:
Birdy Nam Nam pisze:
to idz do pracy na 3zmiany, korona z glowy nie spadnie, albo popracuj fizycznie, po takiej tyrce nastroj jest naprawde fajny, a gadki bedac pod wplywem z pracownikami na produkcji bardzo slitasne :blush:

wiem co mowie bo nie pracowalem 2 lata nic wtedy nie robilem. mialem doly i mysli samobojcze, kontakt z ludzmi, nawet nie koniecznie super wyksztalconymi, z ludzmi symapatycznymi dobrze dziala na glowke ;)
To gdzie ty pracujesz że możesz być na bani w pracy?
po mnie nie widac. a moze i lekko widac bo jak prZychodze nakloniony to niektorzy mowia ze dziwne oczy mam :-D w kazdym razie ja na czym innym jestem dzien w dzien uwalony i jakos leci, mam w planach jakies romanse nawiazac w pracy, a pozniej przeniesc je poza zaklad pracy ;) niewazne czy z 20stkami cZy 30stkami, lubie kobiety, byleby mialy to cos :*)
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 989 / 35 / 0
Birdy Nam Nam pisze:
bezsenni, co wy robicie na co dzien, chodzicie do roboty, siedzicie tam na dupie czy zasuwacie fizycznie? bo jesli to drugie to nie wyobrazam sobie nic piekniejszego niz chlodnawa posciel dotykajaca mojej skory i sen przychodzacy po kilku chwilach
Wczoraj zapierdalałem cały dzień fizycznie i jeszcze miałem w chuj spraw do załatwienia na mieście. Dziś nie spałem całą noc. I zaraz spowrotem wybijam się na pół dnia do roboty. A jak wrócę z roboty to pewnie pójdę w kimę dopiero ok. 3-4.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: winowikow »
Birdy Nam Nam pisze:

po mnie nie widac. a moze i lekko widac bo jak prZychodze nakloniony to niektorzy mowia ze dziwne oczy mam :-D w kazdym razie ja na czym innym jestem dzien w dzien uwalony i jakos leci, mam w planach jakies romanse nawiazac w pracy, a pozniej przeniesc je poza zaklad pracy ;) niewazne czy z 20stkami cZy 30stkami, lubie kobiety, byleby mialy to cos :*)
:-D
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2010 przez winowikow, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azot »
Moja metoda po ciągach z mefedronem, metylonem itp. wygląda tak:
6 tabletek valerianowych i 2 piwa. Po 2 godzinach zasypiam :)
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Rezzo pisze:
Koda bedzie dobra na problemy ze snem 300-450mg i sprawa z glowy, poza tym benzo. Gbl nie polecam i nie z faktu ze to niby jest jakas mega niebezpieczna substancja bo to bzdury. Gbl dasz rade sie uspic, ale to nie bedzie raczej wymarzony sen i do tego max 2-4h a pozniej pobudka
Niezupelnie kolego ;) zmulajaca dawka gbla+piwko albo wiecej i napewno sie nie obudzisz po 2-4h. Przynajmniej ja tak mam i wydaje mi sie, ze jest to zwiazane z dluzszym niz gbl oddzialywaniem alkoholu na GABA.

Ale jak juz leczyc bezsennosc to chyba lepiej nie plynem do czyszczenia chromu i piwem. Zolpi byloby w porzadku, ale valeriana jakos bardziej do mnie trafia.
Feel free. Of me.
  • 33 / 2 / 0
Witam witam

U mnie przez pierwsze dni działał chloroprotixen (jakieś takie coś przeciw psychotyczne czy chuj wie co mniejsza) tyle że człowiek szybko się przyzwyczaja (kumpel jakoś nie :/) i z 2 w ciągu niecałego tygodnia zrobiło się 8/9 czasami więcej ale na kumpla działa to zajebiście bierze 1 zasypia jak bobasek po godzinie. Tyle że na rp. no ale najlepsze z jakim miałem do czynienia

Pozdrawiam i radze naturalne sposoby na sen :] np. dobry seks :P no albo może kakao zostawcie sobie swoją wątrobę i umysł na lepsze rzeczy.
Tragedia życia poświęcona dowodzeniu własnej wartości obojętnemu światu
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.