Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 589 / 1 / 0
Już mnie tu ktoś gromił za Fresco, ale faktycznie, jest do wypicia.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Polecam Keleris za 4zł :-D Niby wino marki wino, ale kopa ma. 1:1 z colą wchodzi ładnie :)
"Widać to co niewidzialne,
to co zwykłe jest genialne,
wszystko świeci swoim światłem,
każda rzecz i ruch..."

Szeregowy Kinderćpun
  • 2518 / 27 / 0
Wosiej pisze:
Polecam Keleris za 4zł :-D Niby wino marki wino, ale kopa ma. 1:1 z colą wchodzi ładnie :)
Dziwnym zbiegiem okoliczności wczoraj się raczyłem tym wyrobem winopodobnym i jakoś nie poczułem tego kopa, a wypiłem całą butelkę. %-D
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
W tym sęk, że wczoraj czując niedosyt wypiłem dwa wojaki super mocne i nadal nie poczułem tej legendarnej mocy. Pytanie, czy to jest zwykłe picie, czy już alkoholizm.

PS. Dobra kończmy ten offtop bo zaraz sam będę musiał sobie pierdolnąć warna %-D
  • 20 / / 0
Zależy kto jaką ma banie. Mnie pokopało ładnie. W smaku też nie najgorsze, nie czuć siarki. A więc: masz 4 zł i chcesz się napić? Pytaj o Keleris.
"Widać to co niewidzialne,
to co zwykłe jest genialne,
wszystko świeci swoim światłem,
każda rzecz i ruch..."

Szeregowy Kinderćpun
  • 1290 / 7 / 0
Żadne, a taka myśl zrodziła się u mnie w czasach gimnazjum gdy był okres picia tanich specyfików. Jedna nieprzyjemna sytuacja i już wina nie tykam. :)
  • 1495 / 25 / 0
Ciekawostka ze świata: we Francji za 0,80 Euro można kupić dobre wino (nie siarkowane etc, normalne, z winnicy)
Za 1,5 Euro jest wypas. Wychodzi 4-7 zł na nasze, a smak lepszy (dużo lepszy!) niż jakieś nasze rodzime po 20 złociszy.

Warto byłoby sprowadzać do nas i handlować :D
  • 708 / 25 / 0
W Niemczech jest tak samo za 1.5 euro dobrych win jest multum i sam sprawdziłem parę sztuk w naszych marketach te same są po 20-22 zł
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.