Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 589 / 1 / 0
Już mnie tu ktoś gromił za Fresco, ale faktycznie, jest do wypicia.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Polecam Keleris za 4zł :-D Niby wino marki wino, ale kopa ma. 1:1 z colą wchodzi ładnie :)
"Widać to co niewidzialne,
to co zwykłe jest genialne,
wszystko świeci swoim światłem,
każda rzecz i ruch..."

Szeregowy Kinderćpun
  • 2518 / 27 / 0
Wosiej pisze:
Polecam Keleris za 4zł :-D Niby wino marki wino, ale kopa ma. 1:1 z colą wchodzi ładnie :)
Dziwnym zbiegiem okoliczności wczoraj się raczyłem tym wyrobem winopodobnym i jakoś nie poczułem tego kopa, a wypiłem całą butelkę. %-D
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
W tym sęk, że wczoraj czując niedosyt wypiłem dwa wojaki super mocne i nadal nie poczułem tej legendarnej mocy. Pytanie, czy to jest zwykłe picie, czy już alkoholizm.

PS. Dobra kończmy ten offtop bo zaraz sam będę musiał sobie pierdolnąć warna %-D
  • 20 / / 0
Zależy kto jaką ma banie. Mnie pokopało ładnie. W smaku też nie najgorsze, nie czuć siarki. A więc: masz 4 zł i chcesz się napić? Pytaj o Keleris.
"Widać to co niewidzialne,
to co zwykłe jest genialne,
wszystko świeci swoim światłem,
każda rzecz i ruch..."

Szeregowy Kinderćpun
  • 1290 / 7 / 0
Żadne, a taka myśl zrodziła się u mnie w czasach gimnazjum gdy był okres picia tanich specyfików. Jedna nieprzyjemna sytuacja i już wina nie tykam. :)
  • 1495 / 25 / 0
Ciekawostka ze świata: we Francji za 0,80 Euro można kupić dobre wino (nie siarkowane etc, normalne, z winnicy)
Za 1,5 Euro jest wypas. Wychodzi 4-7 zł na nasze, a smak lepszy (dużo lepszy!) niż jakieś nasze rodzime po 20 złociszy.

Warto byłoby sprowadzać do nas i handlować :D
  • 708 / 25 / 0
W Niemczech jest tak samo za 1.5 euro dobrych win jest multum i sam sprawdziłem parę sztuk w naszych marketach te same są po 20-22 zł
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.