Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1130 / 48 / 0
Pisalem oststnio w knajpie, ze dobrze, bo flubro ma podobny profil do diazepamu, tylko bardziej mul na sen. I tak wpierdalasz go sporo, wiec nie masz nic do stracenia, przekonaj sie sam.
  • 45 / 2 / 0
A co do kody z benzo, czy nada się do z-drugs, takich jak zolpi?

[do informowania moderatorów służy pomarańczowy przycisk („Zgłoś post”) - surv]
Na górze tramadol,
na dole tramadol itd. :-p
  • 492 / 16 / 25
1mg alpry pod jezyk i po pol godzinie 150mg kody. Dawno tak dobrze mnie nie wygrzala taka dawka, juz po 15 minutach od lykniecia thio musialem sie jebnac na wyro.

Wzmacniac, wzmacnia, ale na swoj specyficzny sposob. Nie podbija euforii (ktora przy kodzie jest i tak znikoma) ale czuc wyraznie zwiekszona sedacje, nawet drapac mi sie nie chce ;-)
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 954 / 51 / 0
Wspomniany mix kody z flubromazolamem nie wiem skąd w ogóle komuś przyszedł do głowy, jak po samym zolamie jest odcinka w chuj. Nawet mixując z flubromazepamem ledwo nie zasnąłem na stojąco. Najlepiej na podkład coś delikatnego, co krótko działa. Wtedy to zdaje egzamin, taki mix tytułowy.
  • 2936 / 243 / 0
Łączył ktoś z nitrazepamem ? Jak wrażenia ? U mnie średnio, wydaje mi się że nitra osłabia działanie kody (choć przy mojej tolerce na 3mg bupry/strzał to musiałbym ojebać z 900mg żeby mnie dobrze ugrzało, 300mg to na zaleczenie skręta jest), rolki komponowały się o wiele lepiej z nią.
  • 289 / 11 / 0
Mam zerową tolerkę ([emoji16]) na benzo. Chcę zarzucić dziś 1 mg klona, a potem 300 mg kody (kode biorę może od miesiąca, wcześniej 2 lub 3 razy dawki 300 mg, a teraz 450 mg (brałam może z 8-10 razy). Do tego chce wrzucić 100 mg dimenhydrynatu.

Chciałam spytać czy to dobry pomysł, czego dawki zmniejszyć, w jakim odstępie czasowym wziąć co i jak. Myślałam też, żeby wypić jedno piwko, ale raczej nie mam ochoty na chore akcje (benzo + alko), więc chyba zrezygnować, nie?
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 315 / 0
Mi do kody najbardziej podeszła alpra, rolki i eti. Bromazepam też spoko.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 11 / 0
Dobra, stwierdziłam, że najpierw koda, ale chyba jednak 450 mg i właśnie jadę do apteki po jeszcze jedną pakę. A po peaku wrzucę klona, ale nie wiem czy 0,5 czy 1 mg, bo nigdy nie przyjmowałam benzo.
No i jeszcze dimenhydrynat, nie wiem czy to się jakoś ma do benzo negatywnie?
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Mnie alpra z kodą szybko usypiała, i powodowała dość sporą amnezję.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 11 / 0
No ja jednak wzięłam 450 mg i 100 mg dimenhydrynatu, jednak tego klona nie biorę, tym bardziej, że mam zerową tolerke [emoji173] na benzo. Jutro wezme 1 mg i zobaczę jak działa.

Pije piwko właśnie i pięknie mnie zrobiło [emoji173]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.