Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Mamba pisze:Ja zacząłem od 7 saszet. Jednak ze względu na siłę pizdy następne tripy odbywały się przy 5 saszetach. Tak więc ręczę ,że 7 saszet to bezpieczna dawka jeśli chodzi o nietoksyczność.
Bo z tego co czytalam w uczonych księgach, to po przeciętnie przeprowadzonej ekstrakcji (wg przepisu z forum) otrzymujemy zaledwie 30-35% benzydaminy zawartej w Tantum Rosa. No ale oszczędzamy nerki (jeśli chodzi o sól rzecz jasna), co jest kÓrewsko wielką zaletą tej metody....
Bez zbednych przemow odrazu przejde do rzeczy. Planuje z dziewczyna pierwszy raz sprobowac benzydamine. Po 2 saszetki po ekstrakcji na glowe i caly dzien w miescie to dobry pomysl? Wlasciwie to glownie zastanawia mnie ta miejscowka. Musze uprzedzic ze moj ogranizm jest dosyc wrazliwy np. na DXM (po 450mg mialem badtripa [np uczucie palacej sie skory na plecach]). Ona brala tylko max 300mg DXM, THC i jakies gowniane mieszanki ziolowe z dopalaczy. Ja oprocz tych co ona mialem kontakt z 4-HO-MET, 4-AcO-DMT, 5-MeO-AMT, meoai, LSA i N2O :F
ps. sory za brak polskich fontow ale pisze z telefonu
Jeśli liczysz na haluny to 2 szaszetki to zdecydowanie za mało , przy 3 już powinno byc ok na pierwszy raz
Z tym ze branie benzydaminy w dzień to bardzo kiepski pomysł , musi być ciemno bo inaczej jest lipa.
Miasto bym odradzał bo możecie sobie przypału narobić , już lepiej jakiś park, las czy cos gdzie nie będzie za dużo ludzi
Czym zbić faze ? Nie wiem jedni piszą że przypalenie mj dość mocno łagodzi pizde , ale nie testowałem
w każdym bądź razie jak to co widzisz zacznie Cie przerastać zapal światło ewentualnie poświeć komórką
15 to , też trochę za wcześnie koło 16 weźcie zanim sie wkręci to już powinno sie ściemnić troszkę i powinno być dobrze
Co do pamięci bo benzie to u mnie jest ok , ja jej lubie używać przy większym chlaniu :P wtedy mam pewność że nie naodpierdalam , póki co 2 razy tak testowałem i działała dobrze :-D
Proszę bardziej zoriętowanych o wskazówki lub porady z moim problemem Dodam tylko że zawsze benzę miksowałem z deksem mam 40 kg i 44 lata
Dzięki z góry
Musiałeś zjebać ekstrakcje znowu i czytaj więcej na HR bo S&S i tak miałeś zjebane , żaden komputer , światła jak najmniej aczkolwiek troche go musi być . Trip raport`ów nie bierz w 100% za prawdę bo dużo osób koloryzuje ich tripy nie wiem w jakim celu , ale potem ludzie sie naczytają i mają pretensje że nie porobiło tak jak miało :P
6 saszetek to sporo , więc lepiej nie przesadzać . Powiedz jeszcze jak wpierdalasz to ? bombki ? kapsułki ?
Jak bombki to jak najmniej chusteczek , musisz dać bo inaczej wkręca sie niemiłosiernie długo :'(
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.