Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest lepsze: tramadol czy kodeina
-kodeina
339
53%
-tramadol
209
33%
-to zalezy od nastroju:P
90
14%

Liczba głosów: 638

ODPOWIEDZ
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
w PL jest zwykła kodeina oraz dihydrokodeina (ta tylko na recke).

co do tematu to ostatnio spróbowałem tego zachwalanego przez niektórych tramadolu i się zawiodłem. nie ma to jak kodeina - miła i euforyczna. a tramadol dał mi jedynie senność po 5-6 godzinach, nic nie ma w nim z opiatow.
brałem dawki 250,400,650 i ni chuj mi sie nie spodobał
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Cleaner pisze:
nie ma to jak kodeina - miła i euforyczna. a tramadol dał mi jedynie senność po 5-6 godzinach, nic nie ma w nim z opiatow.
Otóż to właśnie! Kodeina w swoim czasie przywróciła mi doznania, które wcześniej podarowała tylko morfina. Kiedy szukałam tego samego cieplutkiego utulenia w tramalu, nie znalazłam niczego poza ciężką zmułą i zapomnieniem.
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2008 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 2129 / 31 / 0
leiche pisze:
Kiedy szukałam tego samego cieplutkiego utulenia w tramalu, nie znalazłam niczego poza ciężką zmułą i zapomnieniem.
Nie lepiej szukać utulenia w ramionach mężczyzny ? :-D

A wracając do tematu to nie biorę już ani jednego ani drugiego, ale kodeina jest o niebo lepsza od tramadolu IMO. Tramadol nigdy nie działał na mnie euforyzująco
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Wcześniej wolałem kodeinę, ale teraz gdy po 2g nic nie czuje a po 400mg trampka doustnie jestem ładnie ujebany a po 400mg i.v. w kilka sekudn docieram do samego centrum raju.. ehh, tramal :heart:
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
[quote="xxxzzzxxx"]
a po 400mg trampka doustnie jestem ładnie ujebany a po 400mg i.v. w kilka sekudn docieram do samego centrum raju.. ehh, tramal ]

szybko ci ta tolerancja na niego spadła ,coś tu ściemniasz tyle to mojego kumpla nie robi, a on go bardzo rzadko bierze.ale nie powiem tramal to jest to solidne ujebanie takie jak lubię brakowało mi go strasznie ostatnio i dziś mam zamiar się przeniesc do krainy sczescia i rozkoszy tylko ja i moja poduszka .
  • 1213 / 18 / 0
Hmm.. faktycznie ściemniam. Samo 400mg tramca doustnie mogło by być za słabo, zapomniałem, że przed tym jak ostatnio jadłem tramal to zawsze byłem pod dużą dawką kodeiny. Ale samo 400mg i.v. było by ok.
Ostatni ciąg tramalowy miałem jakoś w październiku.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
xxxzzzxxx pisze:
Hmm.. faktycznie ściemniam. Samo 400mg tramca doustnie mogło by być za słabo, zapomniałem, że przed tym jak ostatnio jadłem tramal to zawsze byłem pod dużą dawką kodeiny. Ale samo 400mg i.v. było by ok.
xxxzzzxxx, z tego co czytam Twoje posty, już jakiś czas. Widzę jakie dawki kody brałeś/bierzesz, dawki tramalu. Spokojnie dojdziesz do 2g tramca na dzień. Kody ja brałem max 1,5g/d.

Ale mówię Ci lojalnie, długo tak nie można. Niedługo zostanie Ci hel, chyba, że masz dostęp do morfiny, stały dostęp. Kręciłem się kiedyś po centrum onkologii, ale aż wstyd było mi pytać tych chorych ludzi czy by nie odsprzedali paru tabletek. Na chuj im pieniądze? I poleciałem po setkę brauna.

Sorry, ze taki offop, ale przypomniala mi sie to.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: rydzu »
Zdecydowanie kodeina, jakos lepiej na mnie działa :o)
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="rydzu"]
Zdecydowanie kodeina, jakos lepiej na mnie działa ]

ale za krótko, ledwo się człowiek wkręci a już przechodzi. trampek ma dłuższe działanie, ale widać nie wszystkim się ono podoba. Ja go w ogóle nie czułem, aż do pewnego razu :heart: Co więcej było to kiedy koda działała już słabo.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1213 / 18 / 0
c0deine pisze:
xxxzzzxxx pisze:
xxxzzzxxx, z tego co czytam Twoje posty, już jakiś czas. Widzę jakie dawki kody brałeś/bierzesz, dawki tramalu. Spokojnie dojdziesz do 2g tramca na dzień. Kody ja brałem max 1,5g/d.

Ale mówię Ci lojalnie, długo tak nie można. Niedługo zostanie Ci hel, chyba, że masz dostęp do morfiny, stały dostęp. Kręciłem się kiedyś po centrum onkologii, ale aż wstyd było mi pytać tych chorych ludzi czy by nie odsprzedali paru tabletek. Na chuj im pieniądze? I poleciałem po setkę brauna.

Sorry, ze taki offop, ale przypomniala mi sie to.
Wcześniej pukałem helene sporadycznie teraz już jade na niej codziennie. Ćwiara iv i jest bosko.
Kosmiczną mam kurwa tą tolerke :]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.