Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
co do tematu to ostatnio spróbowałem tego zachwalanego przez niektórych tramadolu i się zawiodłem. nie ma to jak kodeina - miła i euforyczna. a tramadol dał mi jedynie senność po 5-6 godzinach, nic nie ma w nim z opiatow.
brałem dawki 250,400,650 i ni chuj mi sie nie spodobał
Cleaner pisze: nie ma to jak kodeina - miła i euforyczna. a tramadol dał mi jedynie senność po 5-6 godzinach, nic nie ma w nim z opiatow.
leiche pisze: Kiedy szukałam tego samego cieplutkiego utulenia w tramalu, nie znalazłam niczego poza ciężką zmułą i zapomnieniem.
A wracając do tematu to nie biorę już ani jednego ani drugiego, ale kodeina jest o niebo lepsza od tramadolu IMO. Tramadol nigdy nie działał na mnie euforyzująco
a po 400mg trampka doustnie jestem ładnie ujebany a po 400mg i.v. w kilka sekudn docieram do samego centrum raju.. ehh, tramal ]
szybko ci ta tolerancja na niego spadła ,coś tu ściemniasz tyle to mojego kumpla nie robi, a on go bardzo rzadko bierze.ale nie powiem tramal to jest to solidne ujebanie takie jak lubię brakowało mi go strasznie ostatnio i dziś mam zamiar się przeniesc do krainy sczescia i rozkoszy tylko ja i moja poduszka .
Ostatni ciąg tramalowy miałem jakoś w październiku.
xxxzzzxxx pisze: Hmm.. faktycznie ściemniam. Samo 400mg tramca doustnie mogło by być za słabo, zapomniałem, że przed tym jak ostatnio jadłem tramal to zawsze byłem pod dużą dawką kodeiny. Ale samo 400mg i.v. było by ok.
Ale mówię Ci lojalnie, długo tak nie można. Niedługo zostanie Ci hel, chyba, że masz dostęp do morfiny, stały dostęp. Kręciłem się kiedyś po centrum onkologii, ale aż wstyd było mi pytać tych chorych ludzi czy by nie odsprzedali paru tabletek. Na chuj im pieniądze? I poleciałem po setkę brauna.
Sorry, ze taki offop, ale przypomniala mi sie to.
Zdecydowanie kodeina, jakos lepiej na mnie działa ]
ale za krótko, ledwo się człowiek wkręci a już przechodzi. trampek ma dłuższe działanie, ale widać nie wszystkim się ono podoba. Ja go w ogóle nie czułem, aż do pewnego razu
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
c0deine pisze:xxxzzzxxx, z tego co czytam Twoje posty, już jakiś czas. Widzę jakie dawki kody brałeś/bierzesz, dawki tramalu. Spokojnie dojdziesz do 2g tramca na dzień. Kody ja brałem max 1,5g/d.xxxzzzxxx pisze: Hmm.. faktycznie ściemniam. Samo 400mg tramca doustnie mogło by być za słabo, zapomniałem, że przed tym jak ostatnio jadłem tramal to zawsze byłem pod dużą dawką kodeiny. Ale samo 400mg i.v. było by ok.
Ale mówię Ci lojalnie, długo tak nie można. Niedługo zostanie Ci hel, chyba, że masz dostęp do morfiny, stały dostęp. Kręciłem się kiedyś po centrum onkologii, ale aż wstyd było mi pytać tych chorych ludzi czy by nie odsprzedali paru tabletek. Na chuj im pieniądze? I poleciałem po setkę brauna.
Sorry, ze taki offop, ale przypomniala mi sie to.
Kosmiczną mam kurwa tą tolerke :]
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.