Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
@Pider
Radzisz mix DXM z eterem, ale nie zapominajmy, że i jedno i drugie działa na błędnik i zaburza go.
Spróbuje, dzięki :D
Niech sam wybiera co ważne.
YALA!
lady_calibra pisze: musiałam przegiąć z ilością jaką wywąchaliśmy z chłopakiem w jeden wieczór. ?
A ten "kac" to normalny efekt strucia RO, albo ja się nie znam. Wiem, że w Fear and Loathing in LV wąchali eter, no ale poczytaj o szkodliwości eteru samego w sobie to znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Ja kiedyś próbowałem się tym uśpić na skręcie - nie pomogło.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.