Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 299 / 11 / 0
Kiedyś to były sprzęty.
Koniec 90 i poczatki 2000.
U nas na miescie to było tak, że każde osiedle miało coś innego, jedni babe, inni kółka jeszcze inni fete i sie wymieniało np kane za lage.
Ale to była wtedy feta, 0,1 robiło na 24H a jak sobie cos wkreciles to koniec, potrafilismy grać po 3/4 godziny w węża na nokii %-D feta tak kurwiła że jak z piątką sie szło to na drugiej stronie ulicy było czuć, teraz to same wyjebki, tak jak UP napisał 10/15% plus zanieczyszczenia
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 13 / / 0
Dlatego gowniane RC wyparły witaminke :(
Bo musi napierdalac po klamie. Kiedyś poczestowalem znajomego RC'ka to po 2 dzidach ja nie wiedziałem gdzie ręce włożyć i nie mogłem się zamknąć a on siedział i 3 godziny mówił ze chujnia bo nie jebie po nosie.
  • 55 / 6 / 0
Orientuje się ktoś co to może być? lepkie klejące się, smierdzi jakby jakims rozpuszczalnikiem, pobudza lecz brak tego czegoś w głowie
[ external image ]
  • 2940 / 245 / 0
Różowa amfetamina zapewne ;) Miałem kiedyś taką, dupy nie urywa, dobrze nadaje się do pracy fizycznej (chociaż kolor może być zasługą dziesiątek różnych czynników i możesz mieć coś całkiem innego niż ja miałem). Jak z rozpuszczalnością w wodzie ? Rozpuszcza się całkiem czy zostaje na dnie kieliszka taki proszek, który po odparowaniu wody wciągnięty o dziwo też klepie ? %-D Ostatnie pytanie jak najbardziej na serio.
  • 260 / 3 / 0
W UK dostałem takie coś i nie powiedziałbym tego co mój przedmówca. moje pachniało jak powinno, aż mózg mrozilo, mokre, ale wystarczyło podsuszyc 5min na blacie i szlo juz wciągać. Dobra moc, nie była to tak kurewska stymulacja, zdawało się mniej zwalowe, ale robiło dobrze, oczywiście z wagą. Radzę trzymać szczelnie spakowane w lodówce żeby nie łapał wilgoci i powietrza, po tygodniu w worku za łóżkiem zmieniło się w dziwna bryle o beżowym kolorze i bez zapachu praktycznie, straciło również moc. Dla mnie to najlepszy rodzaj z możliwych, działa przyjemniej niż białe badziewie. Mało informacji o tym w necie albo ja poprostu chujowo szukałem, ale tam gdzie to kupiłem nazywali to champagne i było droższe od normalnej białej (białej pasty tez). Myślę że to właśnie dlatego, że strasznie szybko reaguje z tlenem, załóżmy teraz walne na blat na 30min kreskę białego prochu i nie zmieni przez ten czas tak bardzo właściwości jak owa plastelinka, która zaczyna zmieniać kolor na brąz
  • 55 / 6 / 0
w wodzie nie rozpuszczałem, suszyłem w mikrofali małą grude, stymuluje ładnie ale brak tego uczucia w głowie typowego dla władka, po wysuszeniu smierdzi futrem ładnie, przy snifie az łezka sie pokazała, gdy była mokra wydaje mi się że słabiej robiła ale nie jestem pewny gdyż lecę 4 dobe %-D w sumie średnio mnie robi ale ocena może być zaniżona przez klona
  • 260 / 3 / 0
Fajne gówno ale jak za.długo mi schło to się zmarnowało :D w lodówce trzymałem ale chuj wie rylo dobrze i wydajne chociaż ja nie wiem jak działają narkotyki bez marihuany
  • 55 / 6 / 0
Doustnie ta różowa feta rozkurwia :D mega humor mega stymulacja i chęć na wszystko, przy sniffie o wiele gorzej było, ja się pytam jakim chujem taka różnica w działaniu? skoro inne rodzaje fety sniff dawały dobre efekty
  • 260 / 3 / 0
Szkoda, że tak mało info na ten temat, tez zauważyłem spora różnice pomiędzy takim różowym tematem a białym, weekend po różowym miałem biały suchy i sypki i było znacznie gorzej, mniej empatii, chęci rozmowy itd bardziej stymulująco.
  • 245 / 19 / 0
Jak pod Krk bodajże CBŚ zwinęło płynną amfetaminę, mefedron, MDMA to właśnie na fotach opisanych jako "MDMA do przygotowania tabletek extasy" tak właśnie to wyglądało. Takie jak guma hubabuba czerwona %-D
A KTO, KURWA!?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.