Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
Witam, jak jest z układem oddechowym albo serduchem po dawce 500mg? Nikt z was do tej pory nie pisał o jakiś problemach, więc zakładam, że wszystko ok, ale spytać nigdy nie zaszkodzi. Jak na pierwszy raz celuję właśnie w tę dawkę oral. S&s to własny pokój, sam w domu a potem może wypad za miasto rowerem, może jakaś łąka, lasek. Szamał będę sam.
  • 1292 / 8 / 0
U siebie nie zauważyłem takich problemów.
  • 204 / 1 / 0
U mnie też przy 500mg nic niepokojącego się nie działo.
  • 37 / / 0
Bardzo dobrze to słyszeć, w najbliższym czasie chcę przyjąć pół grama jako pierwszy raz z tą substancją. Mam też nadzieje, że w rozmowie z trzeźwymi osobami dam radę ogarnąć wszystko (skoro wizualnie nie jest aż tak intensywnie).
Jak po tym z motoryką? Bardzo lubię jeździć rowerem i na razie jeździlem po THC (nie mogłem ostro skręcać, wszystko jakby bardziej intensywne - prędkość, itp xd) i DXM (nie czujesz wiatru wcale, za to o wiele bardziej doświadczałem wszelkich dziur, zjazdy też wydawały się bardziej strome niż normalnie). Nie chciałbym co chwilę wstawać z ziemi ;D. Może nie będę chciał nawet na rower wsiadać, skoro cytując opaka:
Ja ci sie wcale nie dziwie ze po takim natłoku informacji jeszcze dochodzisz do siebie Bo to jest wręcz w chuj dosłowne to co meskalina może nam zaoferować .
  • 1292 / 8 / 0
Rexelder pisze:
Mam też nadzieje, że w rozmowie z trzeźwymi osobami dam radę ogarnąć wszystko (skoro wizualnie nie jest aż tak intensywnie). Jak po tym z motoryką?
Ja po mesce wyszedłem sobie na normalne spotkanko ze znajomymi, rozmowy były prowadzone bez problemów. :)
Co do motoryki, też bez problemowo. Jeśli chodzi Ci o rower, to sam na rowerze na tripie nie śmigałem, ale ziomek tak i bardzo polecał.
  • 204 / 5 / 0
Na jakiej dawce?
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 1292 / 8 / 0
500
  • 1876 / 23 / 0
Rexelder ale wtedy to było 750 mg :) Po 500 mg to udało mi się raz nawet zrobić zakuopy w sklepie choć słabo wcale nie było .
  • 10 / / 0
Ponowię pytanie, które zadał kolega wcześniej, ale w sumie nie uzyskał konkretnej odpowiedzi.
Czy 333mg na pierwszy raz z meską będą dobre, czy lepiej trochę dopłacić i brać 500? (1g na 3 osoby)
Uwaga! Użytkownik Cielu1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 212 / 3 / 0
Jesli nie jestescie calkiem zieloni w psychodelikach a watpie skoro macie dostep do meskaliny to jedzcie po 500mg. Taka dawka nie powinna byc oszalamiajaca a 330 moze pozostawic duzy niedosyt.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.