Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jak po tym z motoryką? Bardzo lubię jeździć rowerem i na razie jeździlem po THC (nie mogłem ostro skręcać, wszystko jakby bardziej intensywne - prędkość, itp xd) i DXM (nie czujesz wiatru wcale, za to o wiele bardziej doświadczałem wszelkich dziur, zjazdy też wydawały się bardziej strome niż normalnie). Nie chciałbym co chwilę wstawać z ziemi ;D. Może nie będę chciał nawet na rower wsiadać, skoro cytując opaka:
Ja ci sie wcale nie dziwie ze po takim natłoku informacji jeszcze dochodzisz do siebie Bo to jest wręcz w chuj dosłowne to co meskalina może nam zaoferować .
Rexelder pisze:Mam też nadzieje, że w rozmowie z trzeźwymi osobami dam radę ogarnąć wszystko (skoro wizualnie nie jest aż tak intensywnie). Jak po tym z motoryką?
Co do motoryki, też bez problemowo. Jeśli chodzi Ci o rower, to sam na rowerze na tripie nie śmigałem, ale ziomek tak i bardzo polecał.
-You've never used them before.
Czy 333mg na pierwszy raz z meską będą dobre, czy lepiej trochę dopłacić i brać 500? (1g na 3 osoby)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.