Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 198 / 6 / 0
Hicior pisze:
Ile trzeba tego wziaść żeby zadziałało na silną fobie społeczną?
bardzie bi ci się nadał diazepam (RELANIUM),
nutella-cole pisze:
1mg i lampka wina :)

dla nas narko-hypków z tolerancją nabytą - kilka miligramów i ćwiartka wódki %-D
hehe dokładnie nutella :D

2-4 mg wystarczą i 2 piwka.
  • 3523 / 56 / 0
nord pisze:
jem klonazepam od niedzieli i wszystko pamiętam. Chyba wiecie jak wygląda niepamięć po klonach...... pamiętasz wszystko, nie wiem wszystko czy jak "trzezwieje" po zjechaniu wszystkich.....o ciekawe czy będę pamiętasz co teraz robiłem i przez te dni...

To jedenya rzecz za której niezbyt lubie kto - AMNEZJA.
niepamięć po klonach wygląda tak że się nie pamięta większości albo całości zdarzeń. Skąd wiesz, że wszystko pamiętasz skoro rzeczy o których nie wiesz bo nie pamiętasz ?? %-D
  • 1743 / 26 / 0
[ external image ]

dodać chłodzone alko = Nice Friday :gun:
  • 198 / 6 / 0
hehe widze że wrzcanie fotek stało się popularne :D
WildMonkey pisze:
niepamięć po klonach wygląda tak że się nie pamięta większości albo całości zdarzeń. Skąd wiesz, że wszystko pamiętasz skoro rzeczy o których nie wiesz bo nie pamiętasz ??
Wiesz, to co dział się pod koniec klonowania, pamiętam np. jak byłem na grobach w wielkanoc, pamiętam jak załatrwiałem zioło, jak się napierdalałem. Takie rzeczy.

Dzisiaj załatwiłem recki na 2 paki klonów(kolejne), 2 baclofeny i 2 opakowania nasenu. Trzeba zrobić mixa :D

Pozdro wariaty!!
  • 1743 / 26 / 0
jak ten baclofen ci pomaga to powiedz mi 2 zdania o nim raz nie wykupiłem nie wiem, czy szkoda bibuły... (sory, że w temacie klono) ;-)
  • 198 / 6 / 0
warto! faza taka że na wszystko ma się ochotę, masz powera, tylko nie wolno zapijać.
Je się ok 10 sztuk - w mojej aptece kosztuje 3.20pln za 1 opk (50 tabletek)
  • 886 / 9 / 0
nutella-cole wpierdol wszystko na raz :D ciekawe kiedy by ci wróciła świadomość:D :P nie no dobry zestaw :D
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 198 / 6 / 0
JAKA JEST DAWKA klonazepamu, by popełnić samobójstwo......(żart)
Czytałem że 5 mg na kilo masy ciała DIAZEPAMU, a jak jest z klonami, wiecie?????????
Zajebiście mnie to ciekawi......
  • 1743 / 26 / 0
Wiem, że dawka śmiertelna alprazolamu to 0,33mg * masa ciała...

U mnie 0,33 * 75 = 24,75 wątpie żebym po takiej dawce wykitował ;]
  • 509 / 3 / 0
nutella-cole pisze:
Wiem, że dawka śmiertelna alprazolamu to 0,33mg * masa ciała...

U mnie 0,33 * 75 = 24,75 wątpie żebym po takiej dawce wykitował ;]
W ogóle zabijanie się benzosami "to tak, jakbym napierdalał w klakson stojąc w korku" . Nie polecam, w ogóle nie polecam samobójstw.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.