Hicior pisze:Ile trzeba tego wziaść żeby zadziałało na silną fobie społeczną?
nutella-cole pisze:1mg i lampka wina :)
dla nas narko-hypków z tolerancją nabytą - kilka miligramów i ćwiartka wódki
2-4 mg wystarczą i 2 piwka.
nord pisze:jem klonazepam od niedzieli i wszystko pamiętam. Chyba wiecie jak wygląda niepamięć po klonach...... pamiętasz wszystko, nie wiem wszystko czy jak "trzezwieje" po zjechaniu wszystkich.....o ciekawe czy będę pamiętasz co teraz robiłem i przez te dni...
To jedenya rzecz za której niezbyt lubie kto - AMNEZJA.
WildMonkey pisze: niepamięć po klonach wygląda tak że się nie pamięta większości albo całości zdarzeń. Skąd wiesz, że wszystko pamiętasz skoro rzeczy o których nie wiesz bo nie pamiętasz ??
Dzisiaj załatwiłem recki na 2 paki klonów(kolejne), 2 baclofeny i 2 opakowania nasenu. Trzeba zrobić mixa :D
Pozdro wariaty!!
Je się ok 10 sztuk - w mojej aptece kosztuje 3.20pln za 1 opk (50 tabletek)
Czytałem że 5 mg na kilo masy ciała DIAZEPAMU, a jak jest z klonami, wiecie?????????
Zajebiście mnie to ciekawi......
U mnie 0,33 * 75 = 24,75 wątpie żebym po takiej dawce wykitował ;]
nutella-cole pisze:Wiem, że dawka śmiertelna alprazolamu to 0,33mg * masa ciała...
U mnie 0,33 * 75 = 24,75 wątpie żebym po takiej dawce wykitował ;]
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.