Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ludziska trzymajcie sie z dala od scierwa, bo to na prawde rozpierdoli Wasze zdrowie jak i psychike, nie wiadomo ktore wysiadzie najpierw. Przerzuccie sie juz lepiej na opiaty, wiem ze to brzmi glupio z jednego narkotyku wejsc w inny, ale z dwojga zlego to moim zdaniem wyrzadza mniej szkod. Idzcie do apteki, kupcie sobie thiocodin i wrzuccie dwie paki, albo antidol (ale tu trzeba robic ekstrakcje, jakby ktos chcial probowac to niech dobrze sie doedukuje tu na forum jak to sie robi, ale pisze do mnie na PW to naucze). Ja odkad sprobowalem opiatow, konkretnie kodeiny o ktorej powyzej wspominam smieje sie z tych, ktorzy furaja i lataja dwie, trzy nocki po miescie szukaja wrazen, a koncza i tak na zwale z pustym portfelem, przypalem u 10 napotkanych po drodze znajomych i z moralniakiem. Od kiedy uzywam sobie weekendowo dla relaksu kodeiny mi sie juz takie cos nie zdarza. Narkotyki jako takie nie sa dobre, ale opiaty uwazam (nie najmocniejsze typu heroina, ale kodeina moze tak) nie sa tak destrukcyjne jak koks i wujek wlad. Pozdrawiam.
Stymulanty to też droga bez powrotu... Znam ludzi co jak nie przywalą włada to nie pójdą spać... To się wydaje śmieszne ale są tak uzależnieni że bez tego mają bezsenność i nic im nie pomaga palenie itp... Najlepiej to przestać brać... Ale to łatwo powiedzieć...
"Jedz i zyj, a nie zyj, aby jesc"
Znajdź w sobie siłę na dobro, Na wiedzę i na rozum.
Zatrzymajmy się w pędzie. Nikt nie pamięta, po co biegnie.
Czy na pewno po szczęście? Czy sam bieg nie jest biegu sensem?
musze a nie moge, przyzwyczailam się do dobrego, na prawde dobrego materialu a to co teraz to masakra, to różowe, porażka. nie wiem jak wkomponować w to wszystko rzucanie, bo to pare dni na staż się nie będę nadawać bo tam trzeba kminić ostro. ani do trzepania hajsu, do niczego. a potem, jak już to zejdzie to sama nie wiem co się będzie działo bo rekord jak narazie to miesiąc z hakiem i przestałam bez spiny a teraz jak przestaje to jestem chora pare dni, sprawdzone info
boję się trochę że będzie chujowo i nie chce mi sie cisnąc rzucania bo potem... nie wiem, może jeszcze gorzej będzie niż teraz. jak to jest?
Psycholog
Psychozy
Paranoje
Poradnie
Psychiatryk
Dasz radę bez :) jak Ci nie służy to nie bierz
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.