Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2532 / 602 / 0
Weź jutro 150mg. hydroksyzyna może zniwelować wyrzut histaminy i wzmocnić odrobinę sedację.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 66 / 3
A na niwelowanie wyrzutu histaminy lepiej brać antyhistaminy 1. czy 2. generacji? Mi na alergię zawsze bilastyna (clatra) czy przy kodzie to tak samo działa czy jednak 1. gena lepsza?
  • 1647 / 415 / 2
@narcovoyage13 pierwszej generacji tylko i wyłącznie przy wyrzutach H przy opio.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / / 0
brany rano amisulpryd (50mg) bedzie przeszkadzać do 10 tab. tchio wieczorem ?
Uwaga! Użytkownik whiterose1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 990 / 238 / 0
@whiterose1
Misiek, sprawdź czas półtrwania substancji i wtedy będziesz wiedział po jakim czasie zniknie jej POŁOWA.
A znaleźć uwierz mi nie jest trudno. Jak nie w necie to powinno być na ulotce lęku zapisane.
Alee wiem, że niektórzy tutaj mają naprawdę wyjebane w swoje zdrowie, więc zrobiłem Ci screena byś wiedział gdzie następnym razem tego szukać. Wikipedia, ale z dopiskiem en. Najwygodniejsze i raczej sprawdzone źródło informacji. Już pomijając czytanie badań naukowych sprzed 80-ciu lat w ojczystym języku narodu wybranego. XD

Wniosek? Najlepiej, żebyś wszamał najwcześniej 24h po ostatniej dawce amisulprydu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 6 / / 0
Dzięki, poczekam z 30h na wszelki ale interakcja chyba nie zachodzi, nie wiem jak z wiarygodnością tej strony

https://ktomalek.pl/l/interakcje/pomiedzy-lekami

Może przy jednej tabletce tchio nic by nie było ale cała paczka nie wiadomo.
Uwaga! Użytkownik whiterose1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Nie dochodzi do żadnej wybitnie niebezpiecznej interakcji między tymi substancjami. Nie wiem tylko, czy przypadkiem amisulpryd nie może odrobinę osłabić kodeiny, ale jak brałeś rano to myślę, że wieczorem już raczej luzik.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 8 / 0
Mały update w kwestii potencjalnej redukcji szkód, zauważyłem że popijając tabletki Thioco wodą mam o wiele mniej sensacji żołądkowych przy wchłanianiu niż stosując standardowe soki czy napoje. Może to faktycznie jakaś chemiczna ciekawostka a może przypadek, w każdym razie zachęcałbym wypróbować.
  • 5873 / 1213 / 43
Polecają coca colę, lub pepsi.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2116 / 631 / 0
Cola w miejskich legendach rury udrażnia, to co ma swoim odczynem żołądka nie udrożnić.
Osobiście przy spożywaniu większych ilości rozwalałam to wszystko na j*bany pył, jak FAQ przykazało, po czym w misce zalewałam napojem o ostrym smaku bo jedyne rewolucje żołądkowe wywołuje u mnie właśnie nawet wspomnienie smaku tjoko. Mogło się wydawać, że organizm łyka to jakoś łatwiej na podkładzie z soczków (takich NFC albo z miąższem, niekoniecznie słynny czerwony grejpfrut) - ale właśnie, mogło się wydawać. Finalnie i tak siedziało się jak idiota z miską ciężkiej do zidentyfikowania masy, którą trzeba łyżką skrobać bo nie wszystko poleci do gardła przy przechyle miski po raz pierwszy.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Zablokowany
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.