"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Misiek, sprawdź czas półtrwania substancji i wtedy będziesz wiedział po jakim czasie zniknie jej POŁOWA.
A znaleźć uwierz mi nie jest trudno. Jak nie w necie to powinno być na ulotce lęku zapisane.
Alee wiem, że niektórzy tutaj mają naprawdę wyjebane w swoje zdrowie, więc zrobiłem Ci screena byś wiedział gdzie następnym razem tego szukać. Wikipedia, ale z dopiskiem en. Najwygodniejsze i raczej sprawdzone źródło informacji. Już pomijając czytanie badań naukowych sprzed 80-ciu lat w ojczystym języku narodu wybranego. XD
Wniosek? Najlepiej, żebyś wszamał najwcześniej 24h po ostatniej dawce amisulprydu.
https://ktomalek.pl/l/interakcje/pomiedzy-lekami
Może przy jednej tabletce tchio nic by nie było ale cała paczka nie wiadomo.
Osobiście przy spożywaniu większych ilości rozwalałam to wszystko na j*bany pył, jak FAQ przykazało, po czym w misce zalewałam napojem o ostrym smaku bo jedyne rewolucje żołądkowe wywołuje u mnie właśnie nawet wspomnienie smaku tjoko. Mogło się wydawać, że organizm łyka to jakoś łatwiej na podkładzie z soczków (takich NFC albo z miąższem, niekoniecznie słynny czerwony grejpfrut) - ale właśnie, mogło się wydawać. Finalnie i tak siedziało się jak idiota z miską ciężkiej do zidentyfikowania masy, którą trzeba łyżką skrobać bo nie wszystko poleci do gardła przy przechyle miski po raz pierwszy.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.