Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
72
27%
Thioco
194
73%

Liczba głosów: 266

ODPOWIEDZ
  • 5734 / 1165 / 43
Polecają coca colę, lub pepsi.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2031 / 593 / 0
Cola w miejskich legendach rury udrażnia, to co ma swoim odczynem żołądka nie udrożnić.
Osobiście przy spożywaniu większych ilości rozwalałam to wszystko na j*bany pył, jak FAQ przykazało, po czym w misce zalewałam napojem o ostrym smaku bo jedyne rewolucje żołądkowe wywołuje u mnie właśnie nawet wspomnienie smaku tjoko. Mogło się wydawać, że organizm łyka to jakoś łatwiej na podkładzie z soczków (takich NFC albo z miąższem, niekoniecznie słynny czerwony grejpfrut) - ale właśnie, mogło się wydawać. Finalnie i tak siedziało się jak idiota z miską ciężkiej do zidentyfikowania masy, którą trzeba łyżką skrobać bo nie wszystko poleci do gardła przy przechyle miski po raz pierwszy.
Moja miłość nienawidzi mnie
Podobno gniew zabierał siły jej
Znowu truciznę wlewam w żyły jej
A zapewniałem, że mam inny cel
ODPOWIEDZ
Newsy
Dostawca Ubera poczuł silny zapach i wezwał policję. Zamiast burrito wiózł narkotyki

Policja z New Jersey skonfiskowała ponad uncję suszu konopnego, który kurier Uber Eats znalazł w swoim plecaku. Przesyłka gastronomiczna miała zawierać burrito z ryżem i fasolą, ale dla niepoznaki włożono tam pudełko z zupą. Zapach marihuany był jednak na tyle intensywny, że zaniepokojony kurier zatrzymał się i wezwał policję.

Nowa Zelandia: Marihuana ogranicza spożycie alkoholu oraz innych używek

Jak marihuana wpływa na nawyki konsumentów Nowej Zelandii w kwestii spożywania alkoholu i innych substancji? Odkryj wyniki badań i zmiany społeczne.

Botswana: Nowa strategia gospodarcza – marihuana zamiast diamentów

Botswana, jedno z najstabilniejszych państw Afryki, stawia czoła wyzwaniom związanym z uzależnieniem swojej gospodarki od wydobycia diamentów. Dwoma nowymi filarami tamtejszej gospodarki mają zostać energia słoneczna oraz konopie indyjskie.