Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 159 / 12 / 0
15 mg midazolamu na spokojniejszy sen. :psycho:
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2032 / 335 / 0
3 mg alpry na podkładce z 2g pregabaliny. Nie mogę na siebie w lustro spojrzeć, taki jestem zaj3bany. Oczu właściwie brak bo THC natomiast samopoczucie optymalne. 2 piwka do tego.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 159 / 12 / 0
30 mg midazolamu + 2 mg klonika.W ogóle nie czuje tego midasa,
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 12 / 0
Ale klony są zajebiste, poszło 4 mg i od razu brak natrętnych myśli.
Mialem brać połówkę 20 mg aripiprazolu, ale się zajebałem i wziąłem cala tabletkę.Czułem się winny, wkurwiony ( a niby taka błahostka) a teraz total-wyjeba.
  • 637 / 119 / 0
Jest jakieś sensowne wyjaśnienie na to czemu klony są miętowe? :p
:tabletki:
  • 778 / 51 / 1
@krzychv Żeby każdy się domyślił, że są do "ssania" w sensie pod język gnojka.
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 1305 / 162 / 0
klony są miętowe bo służą do podania podjęzykowego ! Uwielbiam gdy w ustach rozchodzi się ten smak bo wiem że zaraz będzie mięciutko
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 12 / 0
18 lutego 2021krzychv pisze:
Jest jakieś sensowne wyjaśnienie na to czemu klony są miętowe? :p
Wiadomko, lepszy miętowy posmak :mniam: niz gorzko-chujozowy. :rzyg:
Dlatego klona wyłącznie pod język a ja i tak nie mogę wytrzymać bo rozgryzam na mini kawałki i rozpuszczam w gębie. :pacman: :tabletki:

BTW.: Nie wiem ile wczoraj klona poszło, ale na pewno +10 mg, ostro mnie zakręciło.Bluzgałem na ludzi na czacie, robiłem sobie jaja z religii, gadka z matula kleiła się jak nigdy, opowieści ojczyma które zawsze są nudne i głupie, miałem po nich taka bekę, jakoby najlepszy kabareciarz opowiadał żarty.
Totalny Luzing :ojeju:
  • 778 / 51 / 1
Te klony z Polskiej apteki, aż tak bardzo wam miętą zajeżdzają? Wydają się być ala miętowe, ale na pewno nie jak mientositiktak. Do tego pozostawiają taki dziwny chłód na gardle jak mięta, jednak odrobinę dziwaczniejszy.
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 1305 / 162 / 0
Ja już przestałem Klonowac oporowo w zupełności wystarcza mi 2mg w mixie

Kiedyś to 20mg było norma .. pierdole takie żarcie tego odpierdalsnoe na zerwanym filmie
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.