Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
22 lutego 2020STR88 pisze: Nie żyje użytkownik @alkus wiejski, zmarł między 10.02.2020 a 17.02.2020. Przyczyna zgonu nieznana. O jego śmierci poinformował/a jego matka/ojciec
21 lutego 2020wsprawiesyna pisze: Witam i składam prośbę o usunięcie konta mojego syna. Syn został znaleziony martwy w ubiegłym tygodniu. Jego nazwa to alkus wiejski.
o chuj jakbym czytal prowokacje czempiona
Rahciaha pamietam, dobrze mi sie kojarzyl i był dłużej niz ten rok na forum.
Ja jakos żyje, w sumie niezły wynik jak na 13 lat na tym forum. 3 osoby z bliskiego otoczenia po drodze zmarly, a może i 4, niestety nikt nie wie co z chloue.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Wszystkiego dobrego @x :kreska:XSzuLerX
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.