4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
Siema zrobilem reakcje i wyszlo mi strasznie brazowe(po przefiltrowaniu), przefiltrowalem jeszcze rraz jest w miare przezroczyste jebie chyba marcepanem.. A wczesniej w szklance jak robilem to bylo cale brazowe na sciankach fiolet po nadmanganianie, a na wierzchu zamiast klarownej cieczy mialem hmm taki jakby lod popekany, tluszcz jakby.. mozna to lyknac? prosze o szybka odpowiedz- jaknajszybciej
  • 3449 / 122 / 8
Wypierdol do zlewu.
  • 22 / / 0
Juz wypilem... Opisze to co zrobilem.. Najpierw pokruszylem tabletki acataru, pozniej jakies 250 mg nadmanganianu przygotowalem, tabletki zalallem wrzatkiem (jakies 25ml)pomieszalem doalalem octu ,odlozylem do lodowki, nadmanganian - to samo zalalem 25 ml wody i do lodowki, pozniej po 15 minutach wyciagnalem i wlalem nadmanganian do matola w takiej kolejnosci :/.. Dodam ze tabletki sie nie rozpuscily wiec razem z proszkiem i reszta wody do szklanki, nadmanganian to samo rozowa woda do szklanki i ten proszek co sie nie rozpuscil tez.. do lodowki na 15 min po czym wyciagnalem .. byly jakies babelki i ciecz byla brazowa i miala takie jakby tluste plamy wygladaly jak polamany lod... pozniej przefiltrowalem przez strzykawke bylo w chuj brazowe i jebalo nie wiem czy marcepanem czy migdalami.. wtedy napisalem pierwszego posta, ale bylem bardzo zajawiony na tego matola wiec przefiltrowalem z 2 razy i wygladalo na takie lekko zolte.. wyszedl jeden kieliszek 25ml. wiec wpierdolilem.. Bylo chujowe gorzkie, i normalnie piana mi sie robila podczas picia o.O..
Moge wrzucic screena jak wygladalo po 2 przefiltrowaniu ( zolte po trzecim prawie klarowne)..
I wpierdolilem to, bylem przekonany ze nie dziala ( uwazalem ze placebo ) eufori zadnej nie czulem, duzo gadalem, i troche cieplej.. Ale impotencja wystapila..
I mam pytanie co ja k*** wpierdolilem?
Jeszcze jedno.. Czy da rade przy takiej ilosci wystapic zatrucie manganem ?
Kurwa przez takich lekkomyslnych ludzi jak ja - narkotyki maja taki status i sa uwazane za zle przez spoleczenstwo :/ doyebauem..
Prosze o w miare szybka odpowiedz..

scalono - 02

Aha nie moge edytowac posta bo jeszcze nie zostal zaakceptowany ale chce dodac ze pilem go i objawy (typu pobudzenie) powinny wystepowac 6-7 godz?
A juz nic praktycznie nie czuje.. czuje sie troszke inaczej
  • 151 / 1 / 0
@up zjebales reakcje totalnie ja bym to wylal do kibla.., impotencja ? stary ja po moim kocie dochodze na récznym do 2 minut ,az ciezko sie powstrzymac by se nie zwalic :gun: :cheesy: mój kot wyglada tak :-D ja robie tak wlewam z 1/5 szklanki wody i wkladam do zamrazarki,w tym czasie krusze tabletki acataru i 400 mg nadmanganianu wsypuje do osobnych kieliszkow , jak woda sie schlodzi wlewam 8ml wody do acataru i 6 ml do kalium dodaje 2ml octu do acataru mieszam wszystko i wlewam kalium do roztworu pseudo-efki mieszam przez 30 sekund wszystko i wkladam do lodówki na max 20-30 minut . filtruje za 1 filtrowaniem wychodzi mi koloru jasnego moczu. efekt jest taki ze po podaniu doustnym (tolerancje mam hmm bardzo srednia,raczej wysoka) jestem mokry jak swinia,piekna euforia i sucho w ryju jak bym przebiegl 5km . pozdrawiam :)
  • 669 / 10 / 0
Co do mojego pytania z dania wczorajszego - przefiltrowałem - otrzymałem zupełnie klarowny roztwór - niczym woda. Próbnie wypiłem 1/4 i czuje mocno działanie. Nie jest to efedrynowa pusta stymulacja ale typowe kotowe działanie - kto brał efe i kota wie o jakiej różnicy mówię.
Czyżby nietrwałość kota była kolejnym formowym mitem?
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 151 / 1 / 0
to jest akurat prawda ze kot rozpada sie po kilkunastu godzinach do pseudoefedryny w wykonaniu metoda octowa
  • 3449 / 122 / 8
Bazując na analogii do mefedronu - rozkłada się szybko w postaci wolnej zasady (bo dimeryzuje). Chlorowodorek, czyli postać będąca produktem Twojej reakcji, jest wyjątkowo trwały. U mnie wytrzymał pół roku w roztworze.

Jonowi brakowało jeszcze warsztatu chemicznego, gdy tworzył ten przepis.
  • 669 / 10 / 0
Teraz wszystko jasne. Dzięki Czesław za konkretną odpowiedź.

Nie cytuj w całości posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. #czeslaw
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 22 / / 0
mathia11

o.O to jest nie mozliwe ze zjebalem :/ zrobilem wszystko tak jak ty.. po za paroma szczegolami.. ze do acataru i kalium dodalem wiecej wody (z 20ml) i byla wrzaca.. reszta to samo.. A ten roztwor kalium rozpuscil sie do konca u CB? Mnie zostal na dole osad.. wlasciwie duzo jak by sie nie rozpuscilo wszystko. tak samo z acatarem ten sam osad.. i pomieszalem to i ten osad co zostal tak samo wjebalem xD.. next lodoweczka i fitracja 3 razy..
  • 1179 / 9 / 0
kiziamiziaa pisze:
I mam pytanie co ja k*** wpierdolilem?

Aha nie moge edytowac posta bo jeszcze nie zostal zaakceptowany ale chce dodac ze pilem go i objawy (typu pobudzenie) powinny wystepowac 6-7 godz?
A juz nic praktycznie nie czuje.. czuje sie troszke inaczej
Najlepsze jest ocenzurować "kurwę", żeby następnym słowem było "wpierdoliłem". lol.

Synu, pseudoefedryny nieprzereagowanej się "nawpierdalałeś".
Przynajmniej na to wygląda po tym co piszesz, choć osobiście nie rozumiem jak można taką "syntezę" zjebać %-D
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...