A i nie wspomniałem a może i ma to znaczenie... Codziennie rano biorę łyżkę czosnku, kurkumy, pół łyżki cynamonu i szczyptę pieprzu.
Używam neoazariny, która ma tymianek, który działa na GABA, a to ponoć częściowo znosi tolerancje na opio skutkując często prze dawkowaniami u Opatowców co dodadzą benzo tym nieszczęśliwym razem. Kurwa, szkoda, że tak późno to odkryłem, znam kodę od 2006... A i jeszcze jedno przemyślenie. Zjawisko uwrażliwiania (sensitization).
Może pierwsza tolerancja to uwrażliwienie i należałoby postąpić odwrotnie, zamiast z 150 po pierwszym niebiańskim ugrzaniu zejść w dół? Grzanie po 300-450-600 to może być drugie plateau ciepła za obszarem średnio dawkowej słabo fazy?
Poprawiono gramatykę, interpunkcję i dodano akapity - bo nie dało się tego wręcz czytać /Merx
It's not going to be fun.
Sam biorę i to i to.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
24 sierpnia 2024london5 pisze: Kapryśna substancja.
Czasem mniejsze dawki działają lepiej niż duże.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
26 sierpnia 2024Ptaszyna pisze: Ja przeczytałem ostatnio o połączeniu z loperamidem. Czy ktoś próbował i potwierdza, że to cokolwiek daje?
Zresztą było już o tym na forum - wystarczy poszukać.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.