Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 115 / 1 / 0
cheerful pisze:
witam, mam takie pytanie czy po zejściu fazy po mxe jest bezpieczne wzięcie bufedronu?
Dwa razy brałem bufedron z mxe, ale bufedron przed :) nic mi się nie stało, ale specjalnego sensu w tym nie widzę.
That's sick enough
  • 102 / / 0
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... ds-newsxml

Szykować się na mały show w UK :) Mam tylko nadzieję, że nie dojdzie do tego w Polsce. Swoją drogą, ciekawy artykuł - rodem wycięty z Faktu %-D
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
pytanie: o 15:30 brałem 3,4 dmmc. faza już mija, teraz jest godz 20:00 czy wieczorem jest bezpiecznie spróbować pierwszy raz w życiu 50mg MXE?
  • 42 / 1 / 0
Ile MXE odpowiada 450mg DXM?
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 2 / 0
50mg możesz brać na spokojnie,nie ma się czego obawiać...
  • 102 / / 0
Czy macie drgawki na wejściu MXE? Po 100mg u mnie to było bardzo widoczne. Mijają nieco po godzinie, ale na wejściu jest okropnie, jakbym miał zaraz zejść.
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 2 / 0
Nigdy nie doświadczyłem czegoś takiego.. Po 100mg po 15minutach nie umiem już chodzić ani wypowiedzieć się na żaden temat...
  • 336 / / 0
Drgawki nie, ale mocne drżenia mięśni, latanie szczęki się zdarza. Zmniejsz dawki jeżeli Ci to przeszkadza. Ew. coś na uspokojenie wcześniej np. alkohol. Pomaga mocno ograniczyć dawki MXE.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 579 / 55 / 0
Nigdy tak nie mialem, nawet po dawkach 200mg.
  • 2780 / 45 / 0
opak pisze:
Szkoda nerek :cheesy:
Masz jakieś konkretniejsze informacje, czy to tylko twoje osobiste domysły?
Czy macie drgawki na wejściu MXE?
Jeśli już się pojawiają, to raczej nie są na tyle mocno odczuwalne, żebym w ogóle się tym przejmował. Po co, skoro i tak za kilkanaście minut po kręgosłupie pójdą pierwsze ciarki, a w mózgu z każdym kolejnym dźwiękiem płynącym ze słuchawek/głośników zaczną pojawiać się kolejne orgazmy. :diabolic:

To jest kompletne zero przy bodyloadzie jaki zafundowała by mi równająca się oczekiwanym efektom dawka DXM.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.