Co wy tak ostatnio wszyscy schizujecie z ZS?
Co powiesz na to, że ja gówien ketonów nie ruszam
#mops
snowblind pisze:ile wrzucić brefa żeby było "fajnie" dla osoby z DUŻĄ ttolerancją na ketony? Czytałem, przeglądałem ale wole dopytać, a i nigdy jeszcze sie nie bawiłem z tą substancją
Manto96 pisze:jak badałem dziś 3mmc to moge teraz brefa? czy grozi to zs?
Komuś to wyda się pojebane , ale ja osobiście jakieś 4 miesiące temu walnąłem oral 500mg bref - jak zszedł to wrzuta oral : 500mg 3-mmc beżowe od wilka i było lajtowo.Zjazdu specjalnego nie uświadczyłem (oczywiście eti , witaminy , tran , przed pójściem spać)
Ale sklepie równo.
Pamietam jak bylo cudownie za 1 razem z brefem i chcialbym to powtorzyc :)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.