Co wy tak ostatnio wszyscy schizujecie z ZS?
Co powiesz na to, że ja gówien ketonów nie ruszam
#mops
snowblind pisze:ile wrzucić brefa żeby było "fajnie" dla osoby z DUŻĄ ttolerancją na ketony? Czytałem, przeglądałem ale wole dopytać, a i nigdy jeszcze sie nie bawiłem z tą substancją
Manto96 pisze:jak badałem dziś 3mmc to moge teraz brefa? czy grozi to zs?
Komuś to wyda się pojebane , ale ja osobiście jakieś 4 miesiące temu walnąłem oral 500mg bref - jak zszedł to wrzuta oral : 500mg 3-mmc beżowe od wilka i było lajtowo.Zjazdu specjalnego nie uświadczyłem (oczywiście eti , witaminy , tran , przed pójściem spać)
Ale sklepie równo.
Pamietam jak bylo cudownie za 1 razem z brefem i chcialbym to powtorzyc :)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.