Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
Można, ale po chuj? Zadziała słabiutko, ewentualnie dowal większą dawkę.

Co wy tak ostatnio wszyscy schizujecie z ZS?
SESH
  • 561 / 40 / 0
Nie każdy ma tolerke na księżycu :wall: , zresztą rozsadek podpowiada by zapytać ...
Co powiesz na to, że ja gówien ketonów nie ruszam :cool: Natomiast jak kiedyś spróbowałem, to 150mg 4bmc dało mi ogromna euforie i bał bym się więcej walnąć :finger:
  • 1874 / 96 / 127
Bierz na uwage tolerke wpisujac dawkowanie Strangled.
wolna molekula
#mops
  • 1342 / 48 / 0
snowblind pisze:
ile wrzucić brefa żeby było "fajnie" dla osoby z DUŻĄ ttolerancją na ketony? Czytałem, przeglądałem ale wole dopytać, a i nigdy jeszcze sie nie bawiłem z tą substancją
Kolega ma dużą tolerke, umiecie czytać ze zrozumieniem?
  • 86 / / 0
Manto96 pisze:
jak badałem dziś 3mmc to moge teraz brefa? czy grozi to zs?

Komuś to wyda się pojebane , ale ja osobiście jakieś 4 miesiące temu walnąłem oral 500mg bref - jak zszedł to wrzuta oral : 500mg 3-mmc beżowe od wilka i było lajtowo.Zjazdu specjalnego nie uświadczyłem (oczywiście eti , witaminy , tran , przed pójściem spać)
  • 66 / / 0
Czy to możliwe ,ze brefek tak ostatnio się zmienił i to na gorsze, wczoraj śniło mi się że zjadłem 0,250 i po lekkim szumie w głowie ,zachciało mi się spać a potem......usnąłem
  • 42 / / 0
150mg na pierwszy raz i zrobiło swoje. chyba zostanę przy bref na dłużej ;)
  • 906 / 36 / 0
Z rok już nie brałem żadnego ketonu, myślicie że tolerka wróciła do dziewiczego stanu?
297 dni czystości (05.01)
  • 1628 / 196 / 0
Dziewiczy stan nigdy nie wraca gdyż jak sama nazwa mówi - jest dziewiczy. :-)

Ale sklepie równo. %-D
  • 906 / 36 / 0
Szkoda. Ale z drugiej strony po tak ogromnej przerwie, dzialanie powinno byc chyba choc zblizone do tych magicznych pierwszych razy.

Pamietam jak bylo cudownie za 1 razem z brefem i chcialbym to powtorzyc :)
297 dni czystości (05.01)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.