fluo biorę rano i trochę napędza nawet, na mnie po prostu działa spoko, pierwszy świrolog dobrze dobrał leki do moich objawów :-) waga trzymana non stop jak na chłopaka przystało 80kg+
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Teraz to nawet po opio mam gastro, czy raczej... Po opio w ogóle chce mi się jeść cokolwiek. ;-) A kiedyś człowiek sobie to inaczej kojarzył i na początku odczuwał... Dzięki za odpowiedź!
Ważę ofc mniej od Ciebie, nie mam obsesji na punkcie ważenia np. 55 kg; przy moim wzroście, w dowodzie 176 + jeszcze teraz podskoczył) byłoby to niezdrowe, patyczakowate takie. :-D Ale czasem zerkam z zadrością na ludzi, którzy jedzą co chcą, ile chcą, kiedy chcą, a NIE MOGĄ przytyć. Ale to też normalne nie jest... Tarczyca, inne hormonalne albo coś znacznie gorszego.
Albo dwa palce w gardło i jechane podczas przerw w kiblu; szkoda, że nie mam odruchu wymiotnego i tymi palcami to sobie mogę. :-( Bardzo współczuję osobom z ED.
(jak to zaraz trafi do cooltowych, to się nie zdziwię; halo, to nie reklama mojego gardła, sporo kobiet nie ma 'gag reflexu' ;-))
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
po opio jest gastro, pamiętam loty z benzo i kodeiną, jak schodziła faza to jeść się chciało mimo iż sulfogufnakol zalepiał żołądek wraz z jelitami, po odstawce thioco to mija. trochę offtop
antydepresanty pomagają ale dobrze dobrane i na piwo się znajdzie miejsce i na benzo wiadomo ;-)
We are eternal
Co do kodeiny, to ostatni post z OT (ale nie do końca, dajemy tu rady w sumie); organizm wyczuwa kiedy schodzi i wtedy też robi się głodny, u mnie to podbijało troszkę działanie. No, może nie troszkę. Coś pikantniejszego, łatwego do przetrawienia i na ciepło - idealnie. Ale nawet stanie na głowie nie pomogło w przypadku SSRI + kodeina. Tej drugiej wtedy po prostu "nie ma", jakbym miała kolczatkę a'la buprenorfina założoną.
W międzyczasie zaczęłam preferować wódkę; piję rzadko, pijana - czy raczej mocno upita, bo zachowałam świadomość i możliwość ruchu - byłam może parę razy w życiu, co ciekawe przy osobie mającej duży problem z benzodiazepinami. Teoretycznie powinnam to uwielbiać, bo podbija i opio, i benzo... I fakt, jak już piję, to do 'świętej trójcy'. Ale albo ciemne, dobre piwko - albo czystą. Przy SSRI miałam wrażenie jeszcze mocniejszej głowy.
@temat w stu procentach - swoją drogą, to strasznie "niepozornie" wyglądają tabletki Bioxetinu, można pomylić z jakąś randomową na np. serducho. :O A tak wyreklamowano jako Prozac...
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
odpuść dawkę tego dnia i 4 piwa będziesz mógł wypić.
nie upijaj się!
We are eternal
Pytam bo zaczalem kuracje i nie wiem czy mozna sobie powolic na piwko .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
A u was jak z popedem chlopaki?
W każdym razie w związku z powyższym zdecydowałem sie mocno ograniczyć ćpanie ,póki co leci piąty dzień ale zbliża sie impreza ,a nie wyobrażam sobie tego bez wciągania ,nie mam czym tego zastąpić bo bardziej nadaje sie trzeźwy do tanczenia niż po alkoholu (przymula mnie).
Dostałem od psychiatry fluoksetyne i tutaj moje pytanie.Czy jest sens już dziś zaczynać kuracje czy może poczekać 3 dni na zabawe i wrzucić dopiero pierwszą tabletke na zjezdzie?
Z tego co wyczytałem koda na zjazd też będzie znacznie słabsza?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.