Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ja osobiście kolejny łikend płynę (w końcu piątek) no i tak sobie płynę.
Widzę, że zaczęliście wspominać coś o różnych ośrodkach więc mam pytanie czy spotkaliście się kiedyś bądź słyszeliście o ośrodku w Lublińcu?
Jeżeli tak to co słyszeliście, jakie macie zdanie.
Dzisiaj czułem głód, tak, zajebiście nieprzyjemne uczucie a jeszcze bardziej chorym uczuciem było poczucie "ulgi" po tym jak zmazałem.
Muszę ogarnąć, wiem o tym, odpowiedziałem sobie już na pytania, na które jeszcze niedawno było mi nie sposób odpowiedzieć.
straszliwie ucieszyłem się że jest dyskusja w tym temacie ...choć strasznie dużo bzdur tu przeczytałem to jednak kilka osób na prawdę pisze od serca
i są to zazwyczaj Ci którzy pogodzili się z dodatkiem do życia jakim jest fetka (osobiście nazywam ją andrzej) ;]
istnieje teoria o bezstresowym używaniu amfetaminy przez niemal całe życie i ja właśnie stosuje się do niej ;] wciągam juz 9rok
przerwe miałem jedną około 12miesięcy po 3roku od kąd zaczołem jestem w stanie przyznać się do uzależnienia jednak nie czuję niczego złego z tego powodu
cały świat uzależniony jest od czegoś
miliony różnych rzeczy uzależniają ludzi ja wybrałem z pośród nich papierosy rum speeda sex oraz największe z nich muzykę ;]
fajnie że piszecie o próbach zerwania z władkiem to ważne dla tych którzy nie mają nikogo mądrzejszego w towarzystwie kto pomógłby ogarnąć beret
ale fajnie też że niektórzy z Was szerze piszą że wciągają i dobrze im z tym nie mają problemów ze zdrowiem ani psychiką
wszystko zależne jest od organizmu od genów czy psychiki
po prostu speed nie jest dla każdego ale każdy niestety dowiaduje się w trakcie swojej drogi czy jest mu dobrze czy raczej tragicznie
i prawda jest taka że w większości przypadków przygoda z nim kończy się tragicznie
jak będę miał więcej czasu to napiszę tu coś jeszcze na pewno bo chyba dobrze dzielić się doświadczeniem w takim niszowym temacie gdyż większość informacji w internecie to stek bzdur i prawicowo-katolicka propaganda
Pozdrawiam :)
A zajebiście mi się spodobało porównanie wychodzenia z ćpania do labiryntu i takiej jakby "tęsknoty" za tą mocniejszą psychiką, która była przed... Powodzenia.
Pamiętaj, dla niewielu jesteś całym światem
Usta ludzi układają się w krzywiznę kłamstwa
To prawda, lecz nigdy nie mów - życie chuja warte..."
Odpoczywałem dwa dni, wczoraj mieliśmy drugi dzień, jednak znowu Władysław do mnie przyjechał na noc i tak sobie siedzę i zastanawiam się nad dzisiejszym sylwestrem a także nad tym, że dałem rade sobie odmówić tego 8 dnia, odpocząć dwa dni i znowu zacząć z własnej woli, myślę, że mam póki co nad tym kontrole i nie muszę się specjalnie martwić.
Zobaczymy jak dalej pójdzie :).
podrawiam, trzymajcie się.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.