Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ja osobiście kolejny łikend płynę (w końcu piątek) no i tak sobie płynę.
Widzę, że zaczęliście wspominać coś o różnych ośrodkach więc mam pytanie czy spotkaliście się kiedyś bądź słyszeliście o ośrodku w Lublińcu?
Jeżeli tak to co słyszeliście, jakie macie zdanie.
Dzisiaj czułem głód, tak, zajebiście nieprzyjemne uczucie a jeszcze bardziej chorym uczuciem było poczucie "ulgi" po tym jak zmazałem.
Muszę ogarnąć, wiem o tym, odpowiedziałem sobie już na pytania, na które jeszcze niedawno było mi nie sposób odpowiedzieć.
straszliwie ucieszyłem się że jest dyskusja w tym temacie ...choć strasznie dużo bzdur tu przeczytałem to jednak kilka osób na prawdę pisze od serca
i są to zazwyczaj Ci którzy pogodzili się z dodatkiem do życia jakim jest fetka (osobiście nazywam ją andrzej) ;]
istnieje teoria o bezstresowym używaniu amfetaminy przez niemal całe życie i ja właśnie stosuje się do niej ;] wciągam juz 9rok
przerwe miałem jedną około 12miesięcy po 3roku od kąd zaczołem jestem w stanie przyznać się do uzależnienia jednak nie czuję niczego złego z tego powodu
cały świat uzależniony jest od czegoś
miliony różnych rzeczy uzależniają ludzi ja wybrałem z pośród nich papierosy rum speeda sex oraz największe z nich muzykę ;]
fajnie że piszecie o próbach zerwania z władkiem to ważne dla tych którzy nie mają nikogo mądrzejszego w towarzystwie kto pomógłby ogarnąć beret
ale fajnie też że niektórzy z Was szerze piszą że wciągają i dobrze im z tym nie mają problemów ze zdrowiem ani psychiką
wszystko zależne jest od organizmu od genów czy psychiki
po prostu speed nie jest dla każdego ale każdy niestety dowiaduje się w trakcie swojej drogi czy jest mu dobrze czy raczej tragicznie
i prawda jest taka że w większości przypadków przygoda z nim kończy się tragicznie
jak będę miał więcej czasu to napiszę tu coś jeszcze na pewno bo chyba dobrze dzielić się doświadczeniem w takim niszowym temacie gdyż większość informacji w internecie to stek bzdur i prawicowo-katolicka propaganda
Pozdrawiam :)
A zajebiście mi się spodobało porównanie wychodzenia z ćpania do labiryntu i takiej jakby "tęsknoty" za tą mocniejszą psychiką, która była przed... Powodzenia.
Pamiętaj, dla niewielu jesteś całym światem
Usta ludzi układają się w krzywiznę kłamstwa
To prawda, lecz nigdy nie mów - życie chuja warte..."
Odpoczywałem dwa dni, wczoraj mieliśmy drugi dzień, jednak znowu Władysław do mnie przyjechał na noc i tak sobie siedzę i zastanawiam się nad dzisiejszym sylwestrem a także nad tym, że dałem rade sobie odmówić tego 8 dnia, odpocząć dwa dni i znowu zacząć z własnej woli, myślę, że mam póki co nad tym kontrole i nie muszę się specjalnie martwić.
Zobaczymy jak dalej pójdzie :).
podrawiam, trzymajcie się.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.