4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
Ja profilaktycznie do iv zawsze robię kota z wody do iniekcji i filtruję dwa razy. Ostrożność nigdy nie zawadzi.
  • 691 / 54 / 0
Akurat wodą to był najmniej się przejmował, mordo tam lejesz ocet i związki manganu, chuj wie co jeszcze się wytrąca podczas reakcji, jak przedobrzysz, coś zrobisz nie tak. Wodę i tak zawsze z kranu wdupcam, czasami przegotowaną.
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 691 / 54 / 0
W ogóle jak proponujecie na pierwszy raz? Całe opakowanie akataru w 10ml wody zrobić, czy połowe opakowania w 5? Nie chcę przedobrzyć ;)
  • 1179 / 124 / 0
Twardziele walą paczkę na raz. Ja robiłem z paczki, tak by zmieściło się w 20ml, ale pukałem na dwa razy, gdzieś tak po 30-45minut drugi szot. Dużo zależy od tolerancji na stimy - po pół paczki miałem grubo.
Strasznie jebie żyły kot.
  • 691 / 54 / 0
Jest to jedna z trzech substancji, których nie próbowałem jeszcze i narkus we mnie mówi, żebym spróbował. W ciągi na tym na pewno nie popadnę, bo nigdy na stymulantach nie jechałem dłużej niż 2 dni i to z przerwami miesięcznymi bądź większymi, więc tolerki raczej nie mam. Czyli proponujesz zrobić całą pake, i podzielić to co wyjdzie na dwa razy tak? Wtedy chyba też mniejsze straty będą. Takiego kota w roztworze wodnym ile można trzymać?
  • 1179 / 124 / 0
Po co trzymać, jak po pół godzinie można (a nawet należy) puknąć resztę?
Ja robiłem tak, że pompowałem ze strzykawki 20ml (co przecież chwilę trwa) i jak czułem, że dość, to odkładałem strzykawkę na później. Wychodziło tak gdzieś po pół.
Trzeba uważać, aby krew się nie dostała do strzykawki, bo później trzeba filtrować drugi raz.
  • 691 / 54 / 0
No właśnie ja bym tak ładował po godzinie mi się wydaje, zależy jak by weszło :) Kurwa nie wiem, trzeci raz się zabieram do zrobienia tego, może tym razem się uda bo wcześniej jakoś rozmyślałem się w ostatnim momencie :D Ok dzięki za odp, faktycznie zrobię z całej paki, zapakuje do pompy 10 całość, bo chce mieć bardziej skompresowany związek :D
  • 3206 / 176 / 0
Zamiast kombinować i pukać 20ml płynu to odparujcie filtrat z pseudoefedryną. Bonus point jeśli robicie więcej kota np. dla znajomych, bo wtedy można więcej odparować i masz pakę kota np. w 2ml.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 691 / 54 / 0
Kupiłem acatar (jebane 20 zł u was też to kurestwo takie drogie?) Coś czuję, że był to pierwszy i ostatni raz gdzie to kupiłem, ale z ciekawości dzisiaj może rozrobię to, chociaż mam mieszane uczucia ;p
Mam 5gr nadmanganianu w saszetce, żeby jakoś to rozdzielić to jedna tabletka ile zawiera?
  • 3206 / 176 / 0
Nie rób na oko. Albo kupujesz tabletki, albo masz wagę
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.