Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 168 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Geezus »
Sush pisze:
Geezus pisze:
O to chodzi? http]

Tak jest, dokładnie o to, w tym można trzymać GBL.
High-density polyethylene, polietylen o dużej gęstości.

Za polską Wikipedią:
"HDPE (high density PE, PEHD) – niskociśnieniowy PE o dużej gęstości (nierozgałęzione łańcuchy zapewniają wysoką gęstość i duże siły oddziaływania międzycząsteczkowego). Gęstość – 0,94-0,97 g/cm³."
Oznaczenie: HDPE albo PE-HD (z "2" w trójkącie).

Dzięki!
O!
A ja sobie kulturalnie chciałem sprawdzić ile moje suplementy na siłownie mają pojemności w kapsułkach, odwracam opakowanie do góry nogami a tam jeb... napis HDPE.
Och, jak miło... :)
Uwaga! Użytkownik Geezus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: henryk18 »
Siema,
to w takim razie pytako - czym odmierzacie odpowiednią ilość? Zwykła strzykawka moze być? Zwykła strzykawka to zdaje sie zwykły plastik ale odmierzanie trwa tylko chwile... sam nie wiem...

Kolejna sprawa to stronka z niebieskim autkiem zbiera pozytywne opinie a ja mam pytanie czy ktos kupowal na stronce rozweselacze... ? Roznica jest taka ze sprzedaja mniejsze pojemnosci, nie trzeba od razu kupowac 150 ml...
Jakby ktos mial pozytywne/negatywne opinie to dajcie znac.

pozdrawiam
  • 989 / 35 / 0
Zwykła pompa 5/10ml jest najlepszą miarką gbl'a.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 447 / 19 / 0
ciekawostka, miałem po raz pierwszy po gblu (cały wieczór/noc dolewanie, w pewnym momencie przesadziłem z ilością...) CEVy przechodzące w OEVy - bardzo szybko migająca i zmieniająca się kolorowa plama na środku obszaru wzroku na tle z lekkiej "siatki"
halucynacje słuchowe już miewałem kilka razy, "pukanie" w uszach i podobne

ciekawe skąd się to bierze, mam teorię, że od nadmiaru dopaminy/glutaminianu
  • 286 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: melon27 »
a jak zbyt duża zamułka wchodzi-przegiąłem i 1.2 mlwlałem to co dodać mefedron?
bo amfetaminopodobne pobudzenie mi nie odpowiada
strach, trema w ogóle amfa z daleka ode mnie niech się trzyma
;)
  • 447 / 19 / 0
nie ma sensu, sennosc minie w ok. godzine

a ogolnie uwazam, ze amfetamina jest mniej szkodliwa i neurotoksyczna od mefedronu - za neurotoksycznosc stymulantow odpowiada dzialanie dopaminergiczne, a mefedronowi jest profilem dzialania blizej do metaamfetaminy, niż zwyklej fety (choc wiadomo, duzo krotsze)
lepiej zainwestowac w MDPV, chyba duzo bezpieczniejszy srodek do zwalczania sennosci - nie ma dzialania euforycznego, a to ono "odpowiada" za szkodliwosc stymulantow
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
GBL mnie niesamowicie zaskoczył. Po zaśnięciu (dawka, nie wiem 2-3ml) miałem tak realistyczny sen, że jak otworzyłem oczy to jeszcze w tym półśnie go ogarnąłem. Z moją byłą klasą szkolną byliśmy na zawodach. To średnio pamiętam, ale potem - gdy wyszliśmy - mógłbym opowiedzieć, nawet teraz, każdy kawałek z "czasu wolnego". Każdą twarz pamiętam, bardzo czysto widziałem osoby, sen był bardzo spójny. Naprawdę ciekawa rzecz.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 286 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: melon27 »
Sny realistyczne też to mam po GBL-u
Mi wracają wspomnienia z dawnych lat przy stosowaniu GBL, jakby wyciągał co nieco z zakamarków pamięci, troche gorsze jest za to kojarzenie tu i teraz, no ale coś za coś.
;)
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
@UP i 2UP

Ta, w wątlku GBL - 'skutki uboczne' dałem dłuższy opis takiego snu. Po przebudzeniu się z niego wylałem 80ml GBL do ubikacji. Nie piję GBLa od tego czasu (prawie 2 tyg? ;]) i bardzo mi z tym dobrze ;D

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 10 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: vrrr »
Mam wrażenie, że po gbl sny są strasznie głupie i poplątane.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.