Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Trantigne »
To ja mialem wczoraj zajebista akcje.

Kupilem 3 saszetki benzy, wczoraj chcialem wziasc jedna aby sprawdzic moc i jednoczesnie nie przedawkowac (cholera wie na co moge byc uczulony, right ?). Niestety nie mialem dostepu do neta (bylem u kumpla na totalnym zadupiu), wiec musialem sobie przypominac przeczytane na szybko FAQ. Tak wiec przygotowalem kieliszek, wsypalem wszystko, zalalem goraca woda (teraz juz wiem, ze powinna byc zimna), zamieszalem i zostawilem to na jakies 15 min. Po tym czasie wszystko przesaczylem przez chusteczke, bialy proszek zrzucilem na spodek.
I teraz chyba najlepsze, nie wiedzialem ktore to benza a ktore to sol, sprobowalem wiec jednego i drugiego, tajemniczy plyn wydal mi sie znacznie mniej slony niz skrystalizowany produkt, wiec na logike (nigdy wiecej takiej logiki :wall: ) wychylilem ten 'napoj' i zapilem sokiem. Oczywiscie zamiast wypic benze zafundowalem swojemu organizmowi duza dawke soli :/ Niestety tego co zrobilem bylem swiadom dopiero po godzinie, gdy stwierdzilem, ze zadna faza nie wchodzi. Tak wiec wiadomym bylo, ze benza to ten proszek/papka i trzeba to jakos w siebie wdusic. Zadne sposoby oprocz bombek nie wchodzily w gre (nie mialem niestety przy sobie kapsulek), wiec zrobilem 4 sztuki, niestety ostatnia sie rozwalila w przelyku (brr... <_< ), efekt wiadomy, nim sie zorientowalem co sie dzieje to puscilem pawia, ofc wyrzygalem cala benze.
Nie bic za glupote, poczatki zawsze bywaja trudne ;]

Zostaly mi dwie torebki, postaram sie dzisiaj to jakos spozyc, jednym z wariantow jest zrobienie 4-5 kromek z paprykarzem i posypanie benza na wierzchu. Dlaczego paprykarz ? Bo ma cholernie intensywny smak, moze nie bedzie az tak zle (drugi raz nie chce przezywac rozwalonej bombki w przelyku).

Ciezki zywot cpuna, kazdy kombinuje jak sie da %-D
Uwaga! Użytkownik Trantigne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Nie bijemy za głupotę, natomiast brawa za szczerość :)
Zostaly mi dwie torebki, postaram sie dzisiaj to jakos spozyc, jednym z wariantow jest zrobienie 4-5 kromek z paprykarzem i posypanie benza na wierzchu. Dlaczego paprykarz ? Bo ma cholernie intensywny smak, moze nie bedzie az tak zle (drugi raz nie chce przezywac rozwalonej bombki w przelyku)
To jest kolejny zły pomysł... Spróbuj jednak solidną bombę zrobić. I nie rób ich aż tyle, spróbuj zrobić 2-3. Wiem że ciężko się łyka, ale większa się raczej nie rozwali =p

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 520 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: thomer »
ja żeby nie czuć z jogurtem jadłem ;)
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Trantigne »
vart: bomby nie zrobie, bo wogole mam problemy z przelykaniem wiekszych rzeczy i sie pocheftam <_<

thomer: tez o tym myslalem, ale leciec o 23.20 do sklepu po jogurt jakos mi sie nie widzi :-p Mam troche gestej smietany, jak motyw z kromkami nie przejdzie, to wrzuce to do tej smietany, dodam cukier i moze to jakos zjem ;)

// wlasnie wrzucilem dwie saszety i czekam az wszystko opadnie, a potem tylko przez saczek.

/// no, kroma zjedzona, drugiej bym juz nie dal rady, wiec polowe wrzucilem do herbatki, jak skoncze sie delektowac tym 'napojem' i nie zwroce tego to bedzie cud. I potwierdzam opinie innych: to chujstwo jest obrzydliwe :kotz:

Btw, wczesniej mialem trudnosci ze zjedzeniem 450mg acodinu, teraz chyba 900 mnie nie ruszy :-D
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2009 przez Trantigne, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Trantigne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
nie wiem, jak dla mnie benzydamina nie jest warta zachodu.... Za dużo paprania (co prawda nad innymi trzeba spedzic czesto wiecej czasu), a efekt taki sobie. Nawet jak zwiększam dawke, efekt sie ni zmienia. Może warto z czymś mixa zrobić
love wd

yo, ninja, go !
  • 62 / / 0
Ja ostatnio miałem hardkor - walnąłem 4 saszety, a jako że nie miałem kapsułek a do bombek nie jestem przekonany wsypałem sobie benze do mordy. Myślałem że zaraz zarzygam cały pokój, ale zmusiłem się i przełknąłem popijając soczkiem pomarańczowym. Zajebiście weszła, jeszcze za godzinę dojebałem 600 DXM - a smugi to mi do tej pory latają :-D
I saw two shadow men on the Vallance Road
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold

I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
  • 133 / 2 / 0
benzydamina i metkat - ma to coś do siebie, coś przeszkadza? benz wypita z solą, kot iv
love wd

yo, ninja, go !
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Brrr, raczej nie polecam. Jaki w tym sens?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
nie jako zestaw, tylko brałam metkat na zejście benzydaminy. Ale sie udało. Po obu mam przyspieszony puls, ciśnienie skacze i obawiałam się że mi pikawa wysiądzie
love wd

yo, ninja, go !
  • 1069 / 12 / 0
o kurwa, ja po samym kocie nie umiem usnąc, a co dopiero po zajebaniu go z benza %-D imho kot moze byc bardzo miły i spotęgowany na benzowej fazie albo moze sie to skonczyc nieciekawie bardzo.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.