Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 135 / 11 / 0
Po Neoazarinie też sraka. Tymianek to dość silny inhibitor cox, na poziomie gdzieś sporych dawek ibuprofenu. 25 kropli olejku 2% tymiankowego 4 razy dziennie w badaniu miało działanie przeciwbólowe na poziomie 4x200 ibuprofenu. Nie ma dobrego preparatu z kodą. Para/sulfo/tymek... Z makiem też dupa. Trzeba się przestawić inne ćpanie.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6364281/
https://www.sciencedaily.com/releases/2 ... 122306.htm
  • 36 / 13 / 0
@Dorn1234 A wcześniej miałeś czy to się tak nagle zmieniło? Znam takich co od pierwszego razu po zarzuceniu mieli eksplozję w kiblu, więc myślę, że może to jakaś kwestia indywidualna? Sraka to niby nic takiego, ale serio - obserwuj kolor. Jak się zrobi tęcza w kiblu to będzie słabo.
  • 612 / 187 / 0
Antidol jest u was dostępny? U mnie w mieście od paru miesięcy “nie ma w hurtowniach”.
  • 2392 / 654 / 0
Z tego co słyszałem Antek jest już cyklicznie wycofywany z hurtowni. Czas tego 'leku' dobiega końca.
  • 1357 / 347 / 13
06 maja 2024starysteve pisze:
Antidol jest u was dostępny? U mnie w mieście od paru miesięcy “nie ma w hurtowniach”.
u mnie w dozowskich są ale cena jak za dobre papierosy… w innych to nawet nie patrzę bo i tak walą w chuja z cenami a kolejki starych zakasłanych dziadków również nie zachęcają
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 40 / 11 / 0
@starysteve@WujekMorda Antidol już chyba wrócił na rynek, był okres, że nie było go nigdzie, a teraz jest u mnie w mieście w prawie każdej aptece, na ktomalek też widać sporą dostępność.
@Piroman2 Jest dobry preparat z czystą kodą, czeski Codein Slovakofarma, 30 mg kodeiny w tabletce bez żadnych dodatków, jak się dobrze porozglądasz w necie to znajdziesz, ekonomicznie to co prawda nie wychodzi zbyt dobrze, ale w końcu to taki trochę produkt premium, także nie ma co oczekiwać, że będzie w cenie tjokodinu.
  • 2 / 1 / 0
Dlatego ja używam tylko Nurofenu Plus. Tak, ibuprofen wypala żołądek, ale efekt w moim odczuciu dwa razy lepszy niż jakiś Thiocodin, a przy Antidolu nie mogę pozbyć się wrażenia, że wylewam przez filtr część kodeiny. Ale nurofen też był niedostępny w tym samym czasie co Antidol, średnio 3 razy w roku przez ok. 2 miesiące. Wtedy jestem skazany na Thio.
  • 117 / 34 / 0
Może i wypala żołądek, ale na szczęście 99% się nie rozpuści i zostanie na filtrze. Bardziej zaszkodzi 200mg na ból głowy wrzucony przed śniadaniem.
  • 504 / 101 / 0
No i skończyło się eldorado. Wczoraj zarzuciłem po prawie miesiącu przerwy 2 paczki o 16, potem o 22 kolejne 2 i w nocy wstałem z wyra i rzygałem dalej niż widziałem.

Miesiąc zdrowego żarcia, żeby oszczędzać bebechy, sportu, suplementacji, a i tak po jednej zarzutce miałem schizę, że mi siądą bebechy. W nocy pierwszy raz w życiu zamiast noddów to ucisk w brzuchu.

Zjadłem coś na 3 h przed każdą zarzutką, bo wziąłem sobie do serca to, żeby nie jeść całkiem na pusty żołądek, a i tak nie pomogło, wręcz pogorszyło jeszcze sprawę. W nocy napompowało mi brzuch i zacząłem se przypominać wszystkie posty tutaj o wylądowaniu w szpitalu, rurkach, zatkaniu dróg żółciowych, OZT no i nie wiem czy z wkrętki psychicznej, czy z odmówienia przez bebechy posłuszeństwa poszły belty.

No, a wiecie jak to jest przy rzyganiu, od razu rozkminy w głowie, że człowiek przegiął pałę, że jak bełtasz to już jest źle.

Wiedizałem, że to zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Na oksy się nie chcę przerzucać, bo za gruby kaliber i boję się popłynięcia, ale co teraz skoro antidolu już ma nie być, bo ktoś tu pisał, że zbierają się do wycofania, a sulfosyf jak widać mi nie służy.

Da się to jakoś zneutralizować w trakcie brania?

Zrobię jeszcze dłuższą przerwę, kilka miechów i pomyślę co dalej. Eh, czemu nie mogą dać normalnych preparatów z samą kodą tylko do każdej muszą dodawać jakiegoś syfu, albo sulfo, albo paracetamol, albo coś tam. To ma komuś pomóc? Przecież ćpuny i tak będą brać, a to jest szkodzenie z rozmysłem przez te firmy.
  • 381 / 102 / 0
Taaa... Czysta kodeina OTC, bylby wysyp młodzieży wybitnie nagle zainteresowanej chemią org, dziwnym trafem w wąskim obszarze. Promocja z jodyna taniej, pompka gratis. A dla upartych shake & bake i dodatkowe punkty na farmacje oraz roczny zapas insulinowek. Dobra, styknie nabijania się, bo znów tjokodin zareckuja i placz będzie łzą wartką i brunatną.

Jak kolega nie chce oxy, to zostaje majka p.o. albo sprytem i podstępem kołować surowiec farmaceutyczny bez dodatków, taki lajf.

Z tym szkodzeniem z rozmyslem to zes chlopie dojebal az milo poczytac. Na złość leniwym cpunom robio holokaust dodatkiem. Od dodatka cpuny puchno i umierajo. To są leki, (ogolnie preparaty z kodeina OTC), a w czasach gdy je wprowadzano, to dodatek wynikal z pozadanego synergicznego dzialania, tyle.
Zablokowany
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.