Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Z 50mg pewnie było ale przy dużej tolerce, nigdy wizuali po homecie nie miałem, głownie wyostrzony kontrast i samopoczucie, przy 20mg+ spodziewaj się gastro przeczyszczenia, niektórzy raportują :rzyg:
  • 515 / 110 / 7
Witajcie jaka dawka metocyny na 1 raz żeby było mocno ale nie wystąpił ego death jak po kwasie u mnie? Mam dość duże doświadczenie z psychodelikami (lsd do ~ 270ug, psilocybe cubensis do 4,84g i 2c-b ponad 30mg)
  • 4954 / 865 / 0
Ja bym walnal 50mg-60mg.
  • 515 / 110 / 7
@up a to ja będę miał sampla trochę ponad 40mg to po prostu całość walnę znajoma mi opowiadała że po 60mg jej się ego rozpierdoliło na cały wszechświat jak u mnie po 270ug kwasa więc za 60mg chyba podziękuję %-D
  • 4954 / 865 / 0
Możliwe to już sroga dawka. Ja próbowałem najwiecej 35mg i było pieknie ale daleko od ego death.
  • 515 / 110 / 7
Witam ile dni po 3cmc muszę odczekać żeby 4-ho-met działał z pełną mocą?
  • 3460 / 731 / 9
Aż się wyśpisz po zjeździe. 3-cmc w minimalnym stopniu rusza serotoninę. Nie rozstraja tego układu. A tryptamina jest agonistą 5-ht czyli coś co działa jak syntetyczna serotonina ponadprogramowa, którą odczuwasz dziwnie, to jest zupełnie innna mechanika.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 515 / 110 / 7
Polecam substancję jest bardzo zbliżony do grzybów
Przyjęty w dawce ponad 40mg na początku było mocno niepokojąco zanosiło się na badtripa ale po czasie trip zmienił się na piękny i terapeutyczny z tym właśnie grzybowym klimatem afterglow przyjemne
U was też mimo srogich wizuali była zaskakująco duża trzeźwość mentalna? :D
  • 4954 / 865 / 0
Tak, myślę że to cechuje ta tryptamine.
  • 146 / 8 / 0
18 września 2021GalaktycznyBiznesmen pisze:
Polecam substancję jest bardzo zbliżony do grzybów
Przyjęty w dawce ponad 40mg na początku było mocno niepokojąco zanosiło się na badtripa ale po czasie trip zmienił się na piękny i terapeutyczny z tym właśnie grzybowym klimatem afterglow przyjemne
U was też mimo srogich wizuali była zaskakująco duża trzeźwość mentalna? :D
Zdecydowanie bardziej wesoło i pozytywnie w porównaniu z grzybami. Jak dla mnie to grzyby bez podjazdu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.