Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 360 / 0
Kazdy sie wpierdala w G, czy to gleboko czy nie - kazdy. Mozesz sobie jechac na 5ml/dzien i mowic ze nie masz zespolu abstynencyjnego, ale tak naprawde jestes wjebany po same uszy psychicznie, a moim zdaniem uzaleznienie psychiczne jest najgorsze, bo odstawke da sie jakos przecierpiec, ale przy walce psychicznej zostajesz tylko ty na polu bitwy.
  • 1180 / 5 / 0
Przypominam sobie jak kiedyś przez spory okres na początku piłem raz, dwa razy dziennie i taki niewinny schemat całkiem długo się zachowywał, może z rok i pamiętam jak któregoś dnia zbrakło to dosyć ciężki temat w głowie sie pojawiał, a nie było mowy o uzależnieniu fizycznym (później było już tylko gorzej..).

Dawno to było i dobrze, że się z tego wymiksowałem (też dawno temu już).
  • 12 / / 0
Mozecie mi napisac jak jest z erekcja na GBLu?
Z tego co czytalem, libido wzrasta i wydluza sie dojscie do ejakulacji, ale nie wiem czy jest tak jak na speedzie z twardoscia?
Kobietom tez jest trudniej dojsc, czy wrecz przeciwnie?
  • 1321 / 18 / 0
@kowalskii
Ja chyba wpadlem w ten schemat pije polewke moze i dwie, ale czy to grzech? to tylko jedna badz dwie polewki? Co to takiego?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 3363 / 360 / 0
Deli pisze:
Mozecie mi napisac jak jest z erekcja na GBLu?
Z tego co czytalem, libido wzrasta i wydluza sie dojscie do ejakulacji, ale nie wiem czy jest tak jak na speedzie z twardoscia?
Kobietom tez jest trudniej dojsc, czy wrecz przeciwnie?
Obczaj sobie http://talk.hyperreal.info/wplyw-ghb-gb ... 28244.html
Libido wzrasta mi bardzo mocno. Do tego pala stoi twarda jak skala ale bardzo trudno dojsc z partnerka. Gdybym bil niemca po kasku bardzo mocno to pewnie bym doszedl. Po jakichs 2h po polewce mozna w miare szybko dojsc - duzo i daleko, wiec najlepiej zadbac o dluga gre wstepna i dlugie ruchanie - kobiety to lubia.
  • 194 / 6 / 0
Hehe jak ktoś ma problemy z przedwczesnym wytryskiem, to po GBL ma problemy z wytryskiem...przez 1,5h :gun:

A swoją drogą, zauważyliście, że orgazm po goebbelsie jest dłuższy, bardziej intensywny a objętość ejakulatu też większa? Czy tylko ja tak mam?

Pamiętajcie dziatki, żadnego seksu ani fapania pod prysznicem po G, bo na rachunki za wodę nie starczy %-D

Apetyt rośnie w miarę jedzienia
  • 867 / 18 / 0
GBL jest najlepszym dragiem na seks dla mezczyzny, przynajmniej dla mnie. Latwiej staje, jest twardy, jest dosc przyjemnie, ale dochodzi sie dluzej. Ruchy sa po tym naturalne, ''gumowe'', elastyczne. Przyjemnosc ''zwierzeca''.

Pod wzgledem przyjemnosci lepiej sie spisuje samo 3mmc, bo podczas stymulacji wytwarza endorfiny i tworzy blogosc, doznania ''duchowe'', jednak po nim trudno staje i trzeba by sie ostroznie wspomoc tadalafilem.

Polaczenie 3mmc + GBL mi nie bardzo podchodzi, poza tym przesadzilem i mi serce prawie wyskoczylo.

Ostateczna decyzja: do bicia niemca po kasku %-D : 3mmc, bo lepsze doznania.
Do seksu: GBL, bo zadowolisz dobrze kobiete, a sam bedziesz wystarczajaco zadowolony.

Edit: na antydepresantach + GBL dojscie jest prawie niemozliwe. Staje normalnie.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2014 przez extraviado, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 4 / 0
Ostatnio wpadłem na genialnego pomysla !
Nakurwiac system:

1. Dzien Pregablin czy Karbamazepina rano + cholina , witaminki,suple.
2. GBL/HB. Na sen Phenibut + Tauryna.
3. GBL dzien. Baclo na sen.
4. Benzo ( Xanax, klon ).
5. Kto co lubi :-) moze piweczko po pracy + etilamik hi hi.
6. GBL+ dziwki driny, r-cki, koks, lasery.
7. GBL jesli melanz trwa, Opio jak luziku trza B-)

Dieta! ( odkwaszajaca zdrowa ) Vit C, Magnez, potas, kurkuma+ pieprz, antioxidant (oraz ew zyrtec doraznie) caly tydzien !

Czy dalo by wtedy to ciągnąć latami ( do emerytury :-D ?? bez wzrostu tolerancji na zadne z tych rzeczy ? W związku z czym nie bedzie z czego schodzić ? Plan wg potrzeb, choć z hobokiem 10l pod łóżkiem to ciężko :-[[
wiewi2@bk.ru
  • 934 / 12 / 0
Co do GBL w znacznej mierze masz racje, mi sie czasami zdarzało że choćbyś pół nocy suną laskę to niedojdziesz, szybciej ją zamęczysz. W moim przypadku żaden 3mmc nie działa całkowicie w tej materi, seks na mefie też mnie nie kręcił, ale to może wynik wieloletniego uzależnienia od tych substancji i tak na prawdę 3mmc niemal w ogóle na mnienie działa ostatnio chciałem się przekonać, 550mg PR załadowałem i szkoda gadać pare minut jakiegoś przyjemnego uniesienia, nie sądze żeby i 1g jednorazowo coś tu zmieniły. pentedron 450mg PR brak efektów niemal całkowicie. Do nosa nawet tego nie pakuje bo tylko wkurwienie zablokowanego nosa mam dodatkowo.
  • 200 / 3 / 0
jak z tym przestac jak to daje same korzysci?
Zamień na stimy ;)
FajnieJest pisze:
Kazdy sie wpierdala w G, czy to gleboko czy nie - kazdy.
Dementuję - jedna buteleczka poszła szybko, drugą otworzyłem i... stoi już parę tygodni praktycznie nie ruszana, znudziło się szybko ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.