Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Dawno to było i dobrze, że się z tego wymiksowałem (też dawno temu już).
Z tego co czytalem, libido wzrasta i wydluza sie dojscie do ejakulacji, ale nie wiem czy jest tak jak na speedzie z twardoscia?
Kobietom tez jest trudniej dojsc, czy wrecz przeciwnie?
Ja chyba wpadlem w ten schemat pije polewke moze i dwie, ale czy to grzech? to tylko jedna badz dwie polewki? Co to takiego?
Deli pisze:Mozecie mi napisac jak jest z erekcja na GBLu?
Z tego co czytalem, libido wzrasta i wydluza sie dojscie do ejakulacji, ale nie wiem czy jest tak jak na speedzie z twardoscia?
Kobietom tez jest trudniej dojsc, czy wrecz przeciwnie?
Libido wzrasta mi bardzo mocno. Do tego pala stoi twarda jak skala ale bardzo trudno dojsc z partnerka. Gdybym bil niemca po kasku bardzo mocno to pewnie bym doszedl. Po jakichs 2h po polewce mozna w miare szybko dojsc - duzo i daleko, wiec najlepiej zadbac o dluga gre wstepna i dlugie ruchanie - kobiety to lubia.
A swoją drogą, zauważyliście, że orgazm po goebbelsie jest dłuższy, bardziej intensywny a objętość ejakulatu też większa? Czy tylko ja tak mam?
Pamiętajcie dziatki, żadnego seksu ani fapania pod prysznicem po G, bo na rachunki za wodę nie starczy
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
Pod wzgledem przyjemnosci lepiej sie spisuje samo 3mmc, bo podczas stymulacji wytwarza endorfiny i tworzy blogosc, doznania ''duchowe'', jednak po nim trudno staje i trzeba by sie ostroznie wspomoc tadalafilem.
Polaczenie 3mmc + GBL mi nie bardzo podchodzi, poza tym przesadzilem i mi serce prawie wyskoczylo.
Ostateczna decyzja: do bicia niemca po kasku
Do seksu: GBL, bo zadowolisz dobrze kobiete, a sam bedziesz wystarczajaco zadowolony.
Edit: na antydepresantach + GBL dojscie jest prawie niemozliwe. Staje normalnie.
Nakurwiac system:
1. Dzien Pregablin czy Karbamazepina rano + cholina , witaminki,suple.
2. GBL/HB. Na sen Phenibut + Tauryna.
3. GBL dzien. Baclo na sen.
4. Benzo ( Xanax, klon ).
5. Kto co lubi :-) moze piweczko po pracy + etilamik hi hi.
6. GBL+ dziwki driny, r-cki, koks, lasery.
7. GBL jesli melanz trwa, Opio jak luziku trza B-)
Dieta! ( odkwaszajaca zdrowa ) Vit C, Magnez, potas, kurkuma+ pieprz, antioxidant (oraz ew zyrtec doraznie) caly tydzien !
Czy dalo by wtedy to ciągnąć latami ( do emerytury :-D ?? bez wzrostu tolerancji na zadne z tych rzeczy ? W związku z czym nie bedzie z czego schodzić ? Plan wg potrzeb, choć z hobokiem 10l pod łóżkiem to ciężko :-[[
jak z tym przestac jak to daje same korzysci?
FajnieJest pisze:Kazdy sie wpierdala w G, czy to gleboko czy nie - kazdy.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.