Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 166 / / 0
Słyszałem o przypadkach jak wzięcie MXE dało długi antydepresyjny efekt. Jak to wygląda w praktyce?
  • 579 / 56 / 0
na następny dzien po tripie jestes cały czas uśmiechnięty w zajebistym humorze, tak to wygląda u mnie
  • 3215 / 416 / 0
Dokładnie - do tego problemy zdają się błahe i proste do rozwiązania. Pełny efekt utrzymuje się u mnie dzień po, cośtam jeszcze zostaje na kolejny dzień, ale już trzy dni po wzięciu MXE wracam do normy
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 166 / / 0
Jak po trzech dniach wszystko wraca do normy to lipa : p Zerwałem parę miesięcy temu z dragami i ostatnio jak zrobię sobie nawet jeden dzień przerwy w bieganiu/siłowni łapią mnie nakrętki na opio/benzo/stymulanty/GBL. Liczyłem że sobie wezmę i chociaż na 2 tyg będę miał spokój.
  • 3129 / 26 / 0
To chyba najgłupsza rzecz, jaką mógłbyś zrobić.
High, how are you?
  • 166 / / 0
Bez przesady. Wyszukaj sobie w duckduckgo o antydepresyjnym działaniu ketaminy. W MXE sytuacja jest analogiczna. Nawet jej twórca wypowiadał na ten temat.
  • 115 / 1 / 0
Ostatnio wciągnąłem z 80mg MXE na peaku po 2C-P. Efektów prawie nie poczułem.
That's sick enough
  • 3129 / 26 / 0
blackdevil pisze:
Bez przesady. Wyszukaj sobie w duckduckgo o antydepresyjnym działaniu ketaminy. W MXE sytuacja jest analogiczna. Nawet jej twórca wypowiadał na ten temat.
Ty nie masz depresji, tylko nie wyszedłeś jeszcze z uzależnienia psychicznego. Ćpanie na pewno Ci w tym nie pomoże.
High, how are you?
  • 102 / / 0
Jak odróżnić metoksetaminę od podróbek (tiletaminy)?
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3899 / 241 / 13
Nie wiem dokładnie o czym piszesz, ale jeśli jest to substancja oparta o szkielet piperydyny (jak keta/metoxyketa) to chyba tylko chromatograf, ew. poprzez przetestowanie przez doświadczonego użytkownika piperydyn...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.