Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
24 sierpnia 2025loritowziela pisze: Pytanie odnośnie przyjmowania pregaby, ogólnie to nie lubię jeść i czekać aż wejdzie wiem że można wciągać co robiłam ale raz że gówno smakuje gorzej niż spływ po brązowym klefie a dwa że dawka którą biorę by się na lusterku nie zmieściła jak wyciągałam to po 3kapsulki(150) max I szukałam wszędzie nigdzie nie mogę znaleźć informacji apropos walniecia tego po kablach
Założyłam konto tylko po to żeby o to zapytać do niedawna myślałam że hypper jest martwy od 8lat
Po kablach to wgl idiotyzm. Jak już taka niecierpliwa to rób tak: nastaw budzik 2h przed wstaniem i połóż pregabe obok, zjedz i idź dalej spać, po 2h wstajesz na pregabie załadowanej - profit.
po prostu nachodzi mnie taka nienaturalność, gdy trzymam te opakowania dawkowane po 25 mg. do niedawna (2-3 lata wstecz) to była chyba dawka w ogóle niedostępna w obrocie i do tej pory pozostaje chyba rzadko wypisywana przez lekarzy - chyba właśnie jedynie do powolnego stopniowania dawki.
jestem ciekaw, czy ktoś już używał i może się wypowiedzieć. poniżej załączam fotkę w/w środka - Pregabalin Accord 25.
pozdrawiam, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
odn. postępów będę jeszcze meldował, jeśli zajdą istotne zmiany w samopoczuciu bądź percepcji, ale to nie moja pierwsza taka próba, więc niczego się nie obawiam - tym bardziej, iż teraz brałem tylko 2 miesiące ulotkowe dawki, ostatnio jedynie zwiększając do 600 mg/d (2x300 mg).
pozdrawiam, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.