Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
24 sierpnia 2025loritowziela pisze: Pytanie odnośnie przyjmowania pregaby, ogólnie to nie lubię jeść i czekać aż wejdzie wiem że można wciągać co robiłam ale raz że gówno smakuje gorzej niż spływ po brązowym klefie a dwa że dawka którą biorę by się na lusterku nie zmieściła jak wyciągałam to po 3kapsulki(150) max I szukałam wszędzie nigdzie nie mogę znaleźć informacji apropos walniecia tego po kablach
Założyłam konto tylko po to żeby o to zapytać do niedawna myślałam że hypper jest martwy od 8lat
Po kablach to wgl idiotyzm. Jak już taka niecierpliwa to rób tak: nastaw budzik 2h przed wstaniem i połóż pregabe obok, zjedz i idź dalej spać, po 2h wstajesz na pregabie załadowanej - profit.
po prostu nachodzi mnie taka nienaturalność, gdy trzymam te opakowania dawkowane po 25 mg. do niedawna (2-3 lata wstecz) to była chyba dawka w ogóle niedostępna w obrocie i do tej pory pozostaje chyba rzadko wypisywana przez lekarzy - chyba właśnie jedynie do powolnego stopniowania dawki.
jestem ciekaw, czy ktoś już używał i może się wypowiedzieć. poniżej załączam fotkę w/w środka - Pregabalin Accord 25.
pozdrawiam, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
odn. postępów będę jeszcze meldował, jeśli zajdą istotne zmiany w samopoczuciu bądź percepcji, ale to nie moja pierwsza taka próba, więc niczego się nie obawiam - tym bardziej, iż teraz brałem tylko 2 miesiące ulotkowe dawki, ostatnio jedynie zwiększając do 600 mg/d (2x300 mg).
pozdrawiam, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.