Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 593 / 82 / 0
Z tego co bierzesz najbardziej przeciwdrgawkowa jest pregabalina ale jesli chcesz jej uzyc do wysokiej dawki tramadolu to nie wiem czy sie sprawdzi.
Jestem dość trudny.
  • 3 / / 0
Ok 40h temu wzięte pierwszy raz w życiu 0,5mg alpry (Trankimazin). Bezpiecznie będzie dzisiaj wieczorem wypić pare browarów? Czy mogą wejść jeszcze w jakąś interakcje?
  • 100 / 19 / 0
Byli tu zawodnicy co brali 1 mg i więcej jako podkład do upicia. Jak czujesz się normalnie i nie dorzucisz w czasie "nawadniania" to chyba nic się nie stanie. Pamiętaj, że jednak stąpasz po kruchym lodzie... Ekstremalnie łatwo się wpakować..
  • 1070 / 137 / 0
Jakby to były 4h to mogłaby jakaś tam interakcja zajść, ale po 40h to czym ty się byczku martwisz.
  • 1543 / 197 / 0
chlopie normlanie mozna walić browarki , ja bralem po pare mg i zapijałem wódka i piwami i nic mi się nie działo , nie masz sięczym martwić w ogole
  • 1974 / 526 / 0
No Tobie nic nie było a drugi obudzi się na sorze z rurką w kutasie, bo wyszedł na miasto i zrobił blackout.

40h po alprze luźno można alko, ja nawet 4h po ale cytując klasyka "mam jakąś tam tolerkę".
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 228 / 36 / 0
piję właśnie browarki plus 2x 0,5 alpry, bo ta menda tylko tyle mi przepisała, chciałam dzwonić, że pomyłka, ale bałam się, że powie, że mam spierdalać i więcej nic mi nie przepisze a takimi miałam już styczność i popalone mosty, no trudno.
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
  • 3901 / 563 / 0
05 stycznia 2022Attitude pisze:
Byli tu zawodnicy co brali 1 mg i więcej jako podkład do upicia. Jak czujesz się normalnie i nie dorzucisz w czasie "nawadniania" to chyba nic się nie stanie. Pamiętaj, że jednak stąpasz po kruchym lodzie... Ekstremalnie łatwo się wpakować..
zawodnicy? 1mg to nie jest duza dawka, nawet dla osoby, ktora bierze pierwszy raz.
ale lepiej nie robic miksow z alkoholem zwlaszcza przy pierwszych razach. i masz racje latwo sie wpakowac.

z ciekawosci ile biorą osoby w ciągach z tolerką na alprę? z 8-10mg?
  • 1106 / 221 / 0
Dziwne, bo mi alkohol nigdy nie wzmacniał działania tylko maskował w conajmniej 75% benzo. Prędzej w drugą stronę, szybciej można było się schlać i łatwiej urwać film.
  • 191 / 9 / 0
Zjadlem 2 paczki alpry w 3 dni. Jak moge zminimalizować skutki uboczne tak zebym mogl funkcjonowac w pracy?
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.