Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 804 / 5 / 0
Wiesz w sumie to ćpałem kiedyś w miarę jasny bakalland i był świetny.
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 762 / 37 / 0
Przewertowałem temat i zdecydowałem się na zakup. Bakkalnd 0,5g seria 19, ta która ponoć jest słabsza od innych numerów. Wyszły 3 szklanki lekko gorzkiego płynu+ocet gdzie pierwszą wypiłem duszkiem z kolejnymi coraz trudniej, nie było mowy o drugim płukaniu. Miałem nikłą tolerke, działanie zamknęło się w ~8h, jednak podczas całego eksperymentu męczył mnie ciągły ucisk na brzuchu co było uciążliwe, odetchnąłem gdy pod koniec zwróciłem treści(płyny). Osobiście nic szczególnego nie widze w tej grupie leków, oczy przekrwione i wpół otwarte dość sennie... na codzień jestem zbyt spokojny więc taki profil wcale mi nie leży, poprawa nastroju nieznaczna, a o eufori mogłem pomarzyć. Jedynie drapanie swędzącej skóry było przyjemne... +cena,dostepnosc 4/10 ^_^
  • 1293 / 20 / 0
grupa leków, mak? przekrwione oczy po PST?
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 121 / 8
Tak, większość alkaloidów opium jest lub była kiedyś w indeksie leków. To, że otrzymujesz je z maku a nie kupujesz w aptece nie ma znaczenia. Normalnie robią to za ciebie fabryki farmaceutyczne.

A co, nie mogą być przekrwione oczy po PST?
  • 108 / / 0
Jak najbardziej mogą. W moim przypadku nawet często (często mam na myśli po antku, bo PST dużo nie piłem), przekrwione oczy to nic nowego. Nie wiem czemu Dyndas tu się dziwi.
Gdybym chciał, żebyś był jak ja.. zachęcałbym Cię do podjęcia durnej decyzji, która zniszczy Twoje życie i sprawi, że będziesz samotny i nieszczęśliwy. Ponowna ocena życia jest dobra kiedy popełni się błędy, Ty żadnych nie popełniłeś.
  • 1293 / 20 / 0
nawpierdzielałem sie opio nie mało i sie dziwie bo ANI RAZU nie mialem oczu czerowne, tylko przymkniete szpilki.
alkaloidy a lek to troche co innego, to moze mak do dzialu opio>morfina poleci?
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 222 / / 0
Z tego co wiem, przekrwione oczy mogą być przez wyrzut histaminy, a może się mylę? Po kodeinie miałam kiedyś czerwone oczy nawet następnego dnia, zdarzyło się że ktoś mnie brał za spaloną. A po PST nie zawsze, ale zdarzało mi się mieć przekrwione oczy.
Uwaga! Użytkownik tonieja jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 14 / 0
Mi też się wydaje, że to od histaminy. Bo jak mnie nie swędzi na opio, to nie mam czerwonych gał, a jak się drapię to są.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / / 0
Czy do PST warto?zarzucić dawkę clonów. Jeżeli tak to w kiedy przed w czasie czy po zażyciu PST.
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 149 / 3 / 0
nie, bo mogą spłycić euforyczne doznania po PST
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".