Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
jak z trwałością BDF? sądzę że mogę je trzymać w paru workach strunowych owinięte sreberkiem w zamkniętej szafce w dużej kopercie z bąbelkami? ;)
  • 5299 / 106 / 0
Cóż za zapobiegliwość :) Długo i działająca fenetylamina i żyjąca także, w takich warunkach się czuła dobrze będzie długo
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1931 / 318 / 0
zastanawiam się czy nie spróbować BDF, choć prawde powiedziawszy zarówno 2C-E jak i DOI nie specjalnie spełniło moich oczekiwań i byłem dość zawiedziony. Czego mogę się spodziewać? Tylko powiedźcie, że nie ma tej nadludzkiej trzeźwości umysłu i koncentracji co na dojach. Chce czystej psychodelii, na zewnątrz i wewnątrz.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 100 / 0
To imo szukasz w złym kierunku, przerzuć się na trypty. Ja bo brdf mam mega zwiększoną aktywnosć mózgu (czuję się jakbym dostał bonus +30% do IQ), pobudzona wyobraznia (co z czasem trwania owocuje w mięsne wkręty) pływanie i falowanie szeroko pojętego wszystkiego dookoła. Tak pokrótce. Duchowości w tym za grosz moim zdaniem.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1474 / 16 / 0
Popieram dzizusa...
Skoro na 2C-E sie zawiodłeś mimo tego, że ono wywołuje mocną psychodele (taką jakby sztuczną jak dla mnie też tak macie?? ).

Tryptaminki ;]
  • 3732 / 45 / 0
Mysle, ze miesne tripy, to nic przy ´gownianych´ tripach. Nigdy nie zapomne tripa na wazce, nie wzielabym jej drugi raz. Dwa dni solidnego mindfucku, dwa dni samonakrecajacych sie wkretow, efekt motyla sie urzeczywistnil. Na tego typu dragach WSZYSTKO staje sie mozliwe. Nawet wywolania tsunami w Chile poprzez rzucenie zapalniczka. Zauwazylam, ze po wazce, podobnie jak po LSA, kiedy przyjze sie czemus blizej, to wszystko ma taka sama strukture. Jakbym widziala rzeczy w ich sensie istotnym, jesli to prawda, to prawdopodobnie wszystko jest wszystkim... na wazce mozna przerobic tematy od kupy do absolutu, dochodzac do wniosku, ze niewiele sie od siebie roznia. Tak, to sie nazywa ´wypralam w pralce wlasny mozg´.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 666 / 2 / 0
Wawoj pisze:
...efekt motyla sie urzeczywistnil. Na tego typu dragach WSZYSTKO staje sie mozliwe. Nawet wywolania tsunami w Chile poprzez rzucenie zapalniczka.
nie jestem sadysta ale rzucal bym ta zapalara i sprawdzal na wp czy dziala %-D

to akurat nie byl "indywidualny" efekt wazki lecz wszystkich psychodelikow. ?podobnie? mialem po docu zrywajac winogron. jesli szarpalem byl kwasny, obrywajac delikatnie smakowal pysznie. "a co jesli on czuje? nie mozliwe! ale jesli???". swoja droga czy takie mysli nie sa piekne? oprocz wizuali wlasnie po to sie je bierze. wlasnie dla tak abstrakcyjnych mysli.
  • 297 / 2 / 0
GG Allin pisze:
zastanawiam się czy nie spróbować BDF, choć prawde powiedziawszy zarówno 2C-E jak i DOI nie specjalnie spełniło moich oczekiwań i byłem dość zawiedziony. Czego mogę się spodziewać? Tylko powiedźcie, że nie ma tej nadludzkiej trzeźwości umysłu i koncentracji co na dojach. Chce czystej psychodelii, na zewnątrz i wewnątrz.

jak weźmiesz 12mg 2c-p to na pewno zapomnisz co to trzeźwość %-D

Jeśli mowa o BDF to tak jak poprzednicy napisali- raczej Cię zawiedzie.
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2010 przez Skurwol, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1718 / 9 / 0
Alin - ile tego 2C-E probowales? Bo moja pierwsza i jedyna proba z 2C-E (18mg) pozostawila niedosyt, a to byl 1 raz z prawdziwym psychodelikiem. Dopiero 35mg 4-ho-meta na 2 raz dostarczylo mi wrazen. Tak akurat. A ostatnio dawka 10mg 2C-P okazala sie rownie interesujaca.

Zapodaj 27mg, maksymalnie 30mg 2C-E i zdaj relacje czy Cie zawiodlo. Chociaz teraz troche pogoda nie pozwala na "laczne" wypady.
  • 3490 / 56 / 0
A mnie 2C-E, DOI, DOC robią chujowo,a dragon trochę satysfakcjonuje. Wiadomo,że nie to co tryptaminy ale też jest git.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe