Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Po dzisiejszym robię przerwę
Skoro na 2C-E sie zawiodłeś mimo tego, że ono wywołuje mocną psychodele (taką jakby sztuczną jak dla mnie też tak macie?? ).
Tryptaminki ;]
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Wawoj pisze:...efekt motyla sie urzeczywistnil. Na tego typu dragach WSZYSTKO staje sie mozliwe. Nawet wywolania tsunami w Chile poprzez rzucenie zapalniczka.
to akurat nie byl "indywidualny" efekt wazki lecz wszystkich psychodelikow. ?podobnie? mialem po docu zrywajac winogron. jesli szarpalem byl kwasny, obrywajac delikatnie smakowal pysznie. "a co jesli on czuje? nie mozliwe! ale jesli???". swoja droga czy takie mysli nie sa piekne? oprocz wizuali wlasnie po to sie je bierze. wlasnie dla tak abstrakcyjnych mysli.
GG Allin pisze:zastanawiam się czy nie spróbować BDF, choć prawde powiedziawszy zarówno 2C-E jak i DOI nie specjalnie spełniło moich oczekiwań i byłem dość zawiedziony. Czego mogę się spodziewać? Tylko powiedźcie, że nie ma tej nadludzkiej trzeźwości umysłu i koncentracji co na dojach. Chce czystej psychodelii, na zewnątrz i wewnątrz.
jak weźmiesz 12mg 2c-p to na pewno zapomnisz co to trzeźwość
Jeśli mowa o BDF to tak jak poprzednicy napisali- raczej Cię zawiedzie.
Zapodaj 27mg, maksymalnie 30mg 2C-E i zdaj relacje czy Cie zawiodlo. Chociaz teraz troche pogoda nie pozwala na "laczne" wypady.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe