Stawiam że to przez używanie dużych ilości tabaki parę lat wstecz. Np. teraz jak mocniej snuffne wszystko leci do gardła , kiedyś pięknie siedziało w nosie :(
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
(No i modne chyba wśród gimbusów, ale to in minus akurat poczytuję ;))
A lansowanie się z tabakami w galeriach mnie irytuje, bo dowalają kosmiczne ceny tam, rzędu 300% allegrowej często, mają zwietrzałe egzemplarze raptem paru najpopularniejszych smaków lub jednego brandu (typu znienawidzone przeze mnie WoSy) i przez to zniechęcają i smakiem, i ceną do całej kultury tabaczanej, jako czegoś "ekskluzywnego" (bo drożyzna) i "konserskiego" (bo zwietrzałe i przeciętne tabaki są postrzegane jako "trudne w odbiorze/dla koneserów" jak już ktoś się zdecyduje kupić).
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
Najważniejsze żeby był słabo wyczuwalny mentol. Kupiłem już dwie tabaki i tego nie da się wciągać.
Dobrze jak by miała jakiś fajny posmak. Cena nie gra roli :-)
Po co wogóle wydłużać kreski innych substancji? Nie lepiej to wciągnąć jak najszybciej i mieć z głowy?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Duce pisze:Po co wogóle wydłużać kreski innych substancji? Nie lepiej to wciągnąć jak najszybciej i mieć z głowy?
ps. dzięki wszystkim za pomoc w wyborze tabaki, poczytałem jeszcze trochę opini w necie i kupiłem ozon cherry i apple -samuel gawih
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.