Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Też po długim zażywaniu a-pvp kompletnie żaden keton na was nie działa ?
Jak uważacie lepiej jest spożyć np 10-40mg i za godzine/pół/dwie znowu czy raz a dobrze zarzucić 80-130.
Też was zęby bolą i ogólnie trochę szczękę wygina :D??
Ktoś mi opisze konkretnie czym się będzie różnić sniff od orala i jak wrzucać oral gdy sniffuje tak jak wyżej jest napisane ?
  • 382 / 6 / 0
Nie wiem jak z używaniem innych ketonów, bo nie próbowałem. Jutro przyjdzie do mnie pente, to zobaczę. Jeszcze mam etylo D.K., ale wolę go nie marnować.
Ja spożywałem jakieś 20mg co godzinę - półtorej - najpierw donosowo - przez 4 dni pod rząd - działało mocno stymulująco, chociaż z dnia na dzień co raz słabiej, potem przerzuciłem się na folię - działało słabiej waporyzowane, tzn. lżej pobudzało i krócej trzymało i więcej trzeba było sypnąć na folię w moim przypadku. Dopalałem co ok 15 min. Dziś już chyba 9 dzień ciągu na jednym worku 1g alfy. Ale już się kończy na szczęście i więcej tego nie zamawiam ;-) Mimo, że serce kłuje, w mostku boli to ja dalej napierdzielam. Ale śpię, suplementuję, jem, bardzo dużo piję... To mnie chyba ratuje ;-)
Dziś wstałem zaspany - to pierwsza myśl - "a co tam, posypie troszkę na folię, żeby się rozbudzić" :D i tak poszło ze 3 ostre buchy... I już bym nie zasnął :D

Btw. Zauważyłem, że już źrenice mi się nie powiększają od kilku dni mimo brania. W początkowym dniach to były wyjebane całe. A teraz normalne mimo pobudzenia.
  • 90 / 2 / 0
Chyba najgorszy keton. Straszna masakra wystarczy wziąć minimalnie za dużo, i człowiek wygląda jak zombie, niby jest energia, ale siedzi się zamulonym. Nawet przy małych dawkach brak snu. Dla mnie lipa konkretna.
  • 934 / 12 / 0
ketony przestały działać totalnie, ostatnie podejście zrobiłem do 3mmc i pentedronu jednego koło 600mg załadowane PR i obu praktycznie zero efektów. Przerwa od alfy na 3 tyg nie zminiła sytuacji, o ketonach można jużzapomnieć z czego sięcieszę w sumie.
  • 382 / 6 / 0
Ale czytałem, że Ty duże ilości tego pochłaniałeś... Mi chyba tak tolerka nie wzrośnie skoro zjadłem 1g w ciągu 10 dni, brane codziennie? ;-)

Ile zrobić przerwy zanim spróbuję 3-MMC lub Pente lub Etylo?
  • 934 / 12 / 0
1g to nawet nie ma o czym mówić, początkowo wręcz alfe łaczyłem z ketonami i było całkiem w porządku, ale śmiechem żartem taki stan rzeczy pojawił się dosć szybko kilka pojedyńczych gramów, potem jakieś5g w ciągu i tyle było z ketonów, spadek w działaniu był nagły i od razu praktycznie do poziomu gdzie żadnego sensu nie ma już w wydawaniu na to kasy, pamiętam że chyba 5g pentedronu w jakąś dobę z hakiem pusciłem i oprócz mega zawalonego nosa i wkurwienia nic sensownego nie poczułem, zjadłem ostatnie 500mg rozbolała mnie głowa i 10m później spać poszedłem. Szybko przeleciałem jeszcze 5g bufedronu, z podobnymi efektami. 4bmc już 1g naraz wrzucałem bo i bez alfy słabo na mnie działo i cosna granicy placebo było w rezultacie.
Testowałem też 2FA, 3FA, 4FMP, 2FMP tu moze aż takiej biedy nie ma juak z ketonami, ale też 300-350mg którejkolwiek to taki lajcik tylko , a po drugim dorzuceniu można jużgramami jesć bez wiekszych efektów, normalna amf jeszce daje rady tylko że nie taka co w Polsce sprzedaje się, breałem paste 65% i działanie było jak należy, z polskich które próbowałem to gram wciagnięty na dwa razy jakieś 3-4h średniego działąnia dawał co się nie kalkulowało mi totalnie nawet i po te 15 czy 20 zł płacąc.kokaina działą ok, selegilina + PEA też daje rady. Fenidatów nie próbowałem bo nigdy nie przepadałem za jednym i drugim.
  • 1252 / 4 / 0
Mój kumpel wczoraj próbował alfy z tego sklepu dla kolekcjonerów, który ma na stronie fajne dupy z cycami na wierzchu ;)

Podobno na początku było bardzo dobrze, coś w stronę fake koksu.
Na drugi dzień napisał mi, że ma rozmazany obraz i nic nie widzi - musi z lupą przy monitorze siedzieć.
WTF? :wall:
  • 382 / 6 / 0
@up Jakaś lewa ta alfa... Ja w ciągu brałem przez 9 dni i nie miałem takich akcji... ale waliłem małe dawki.
Pewnie minie...

To poczekam z kilka dni i przywalę pentę, bo dziś do mnie przychodzi. alfa mi się skończyła, ale zostały jeszcze folijki niedopalone, to dopalałem tam, gdzie jeszcze dało radę hehe. Wciąga gówno.
  • 262 / 1 / 0
astralnykutas pisze:
Mój kumpel wczoraj próbował alfy z tego sklepu dla kolekcjonerów, który ma na stronie fajne dupy z cycami na wierzchu ;)

Podobno na początku było bardzo dobrze, coś w stronę fake koksu.
Na drugi dzień napisał mi, że ma rozmazany obraz i nic nie widzi - musi z lupą przy monitorze siedzieć.
WTF? :wall:
Tn kryształ z [mojego mózgu] jest tani ale schizujacy i zjazdowy, [cut]

Drugi warn, tym razem za próbę handlu na forum.
- 13
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
Ja bym przetestował jakieś inne alfy niż regularne pvp, bo po tej zwykłej szklą mi się oczy mocno i widać to.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.